Alle produkter

Her på siden finder du vores lækre og eminente udvalg af designer lamper samt designer møbler. Du finder designer lamper og møbler som gennem de sidste mange årtier har været nogle af verdens største og mest berømte. Designer lamperne og designer møblerne her på siden er designet af nogle af de bedste designere og du finder her designer lamper og møbler til enhver smag og enhver stil. Blandt vores fantastiske sortiment af designer lamper og møbler finder du produkter som Svanen, Pablo Picasso poster, Sakselampen og mange andre produkter. Det er kendte designere som Arne Jacobsen, Poul Henningsen, Børge Mogensen, Christian Dell og mange andre som står bage disse lækre værker som du finder her hos os. Så lad dig inspirere af vores udvalg og find lige den designer lampe eller det stykke designer møbel du har drømt om og køb det online hos os her på siden.
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
ALLE PRODUKTER

Minimal Price: DKK 130,00 130

Modern Lamps er siden for dig der sætter pris på designermøbler og kvalitetsmaterialer fra de bedte designere igennem tiderne. Uanset om du mangler belysning i hjemmet eller nye møbler til kontoret kan du hos os altid finde et gennemført sortiment fra de mest ikoniske mærker. Fra keramik, glas og metalkasser, til litografier, plakater og fransk vintage stil. Hos Modern Lamps kan du finde lidt af hvert og mere til.

 

Trænger du til at forøge din opbevaringsplads, kan vi blandt andet tilbyde flotte arkivskabe og metalkasser i industrielt design. Vi forhandler også vintage apotekerskabe / vitrineskabe i god stand, så du kan udstille dine flotteste pyntegenstande på elegant og stilfuld vis. Kunne du tænke dig en komfortabel og stilet kontorstol, kan du finde varianter med højdejustering og vippefunktion, og vi forhandler naturligvis også stole til spisebordet i forskellige farver.

 

I vores afdeling med lamper har vi både samlet sakselamper, stilrene bordlamper og klassiske gulvlamper fra velkendte mærker, samt loftlamper i den bedste kvalitet. Uanset om du er til et afpudset stålfinish eller en mere anonym sort farve, går du ikke galt i byen med vores lamper. Vi har desuden allieret os med en perlerække af de største designere, der blandt andet tæller navne som Jieldé, Christian Dell, Poul Henningsen og mange, mange andre.

 

Lyder det som noget for dig så snyd ikke dig selv for et kig på vores varierede sortiment her på siden.