Art deco lamper

Art Deco lamper er populære som aldrig før og vi er derfor glade for at kunne byde på adskillige varianter, i stilsikre designs. Vi forhandler blandt andet tyske vintage modeller, der med deres rene linjer og elegante former passer til stort set alle indretningsstile. Med vores udvalg kan du skabe den perfekte stemning, hvad end du mangler belysning på kontoret eller i hjemmet.

 

Fra kunsthistoriske klassikere, til moderne varianter i minimalistiske designs. Hos Modern Lamps bestræber vi os på at kunne tilbyde noget for enhver og for at sikre os at kvaliteten altid er i top, har vi allieret os med en række af verdens bedste producenter. Du kan derfor finde varianter fra ikoniske mærker, som for eksempel tyske Christian Dell, der i høj grad har sat sit præg på moderne inventar. Vi kan derudover tilbyde produkter fra irske Eileen Gray, der som en af de første kvindelige pionerer inde for designverdenen, ikke er til at gå glip. Hvad end du er til Louis Kalff eller Otto Müller, kan vi garanteret matche dine ønsker. Dette er blot nogle eksempler på vores samlede sortiment og vi bestræber os naturligvis på jævnligt at opdatere samlingen med nye, spændende produkter. Gå derfor ikke glip af vores udvalg på siden her - se nærmere på de forskellige modeller og find den, der passer til din smag.

 

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg, eller har du spørgsmål i forbindelse med særlige produkter, er du som altid meget velkommen til at kontakte os.

Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign
ART DECO LAMPER

Minimal Price: DKK 0,00 0