Art deco lamper

Art Deco lamper er populære som aldrig før og vi er derfor glade for at kunne byde på adskillige varianter, i stilsikre designs. Vi forhandler blandt andet tyske vintage modeller, der med deres rene linjer og elegante former passer til stort set alle indretningsstile. Med vores udvalg kan du skabe den perfekte stemning, hvad end du mangler belysning på kontoret eller i hjemmet.

 

Fra kunsthistoriske klassikere, til moderne varianter i minimalistiske designs. Hos Modern Lamps bestræber vi os på at kunne tilbyde noget for enhver og for at sikre os at kvaliteten altid er i top, har vi allieret os med en række af verdens bedste producenter. Du kan derfor finde varianter fra ikoniske mærker, som for eksempel tyske Christian Dell, der i høj grad har sat sit præg på moderne inventar. Vi kan derudover tilbyde produkter fra irske Eileen Gray, der som en af de første kvindelige pionerer inde for designverdenen, ikke er til at gå glip. Hvad end du er til Louis Kalff eller Otto Müller, kan vi garanteret matche dine ønsker. Dette er blot nogle eksempler på vores samlede sortiment og vi bestræber os naturligvis på jævnligt at opdatere samlingen med nye, spændende produkter. Gå derfor ikke glip af vores udvalg på siden her - se nærmere på de forskellige modeller og find den, der passer til din smag.

 

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg, eller har du spørgsmål i forbindelse med særlige produkter, er du som altid meget velkommen til at kontakte os.

ART DECO LAMPER

Minimal Price: DKK 1.900,00 1900

Hos Modern Lamps er vi stolte af vores selektion af Art Deco lamper, der består af modeller til stort set alle indretningsstile. Art Deco lamper er iblandt vores mest populære lamper og med god grund, da de både er stilede, elegante og velegnede til de fleste møbelsammensætninger. Art Deco lamper kan være med til at give rummene den særlige stemning du er ude efter og er yderst velegnede til alt fra kontorer, til hjemme i stuen. Snyd derfor ikke dig selv for et kig på vores mange elegante Art Deco lamper, lige her på denne side.

 

Kunne du for eksempel tænke dig en velskabt Art Deco bordlampe i messing, kan vi ofte tilbyde adskillige stilfulde modeller i tidløse designs. Art Deco bordlamper kan hos Modern Lamps fås i flere forskellige designs og kræver meget lidt plads på skrivebordet. Deres udtryksfulde forme giver arbejdsområdet en rolig og behagelig fornemmelse og vi kan garanteret tilbyde en der matcher din personlige stil.

 

Vi er hos Modern Lamps store beundrere af de klassiske designere og vi bestræber os derfor på løbende at tilføje nye Art Deco lamper, fra de største navne. Du vil derfor ofte kunne finde Art Deco lamper fra de største navne indenfor dansk såvel som internationalt design. Tyske Christan Dell optræder blandt andet ofte i vores sortiment af Art Deco lamper og har længe været kendt for en perlerække af ikoniske modeller. Vores udvalg opdateres løbende så hold øje med siden hvis du vil være først til mølle.