ART DECO LAMPER

Art deco lamper

Her finder du forskellige varianter af art deco lamper i stilsikre design. Vi forhandler eksempelvis tyske vintage modeller, som med deres rene, elegante linjer passer til stort set alle indretningsstile. Med vores udvalg af art deco lamper kan du skabe den perfekte stemning, både på kontoret og i hjemmet. Du finder hos os varianter fra ikoniske mærker som tyske Christian Dell, der i høj grad har sat sit præg på moderne inventar. Vi kan derudover tilbyde lamper fra irske Eileen Gray, der som en af de første kvindelige pionerer i designverdenen ikke er til at overse. Ovennævnte er blot eksempler på vores sortiment, og vi bestræber os på jævnligt at opdatere samlingen med nye spændende produkter. Se nærmere på udvalget og find den art deco lampe, der passer bedst til din smag.

Gitter Liste

Varer 1-30 af 41

Faldende orden
 1. Vintage Murano Gulvlampe #9771
  Nyhed
 2. XXL Art Deco Bordlamper (pris pr. stk.) #8899
  Nyhed
 3. Louis Kalff Philips "Junior" Bordlampe Orange #8735
  Tilbud

  Louis Kalff Philips "Junior" Bordlampe Orange #8735

  Normalpris 3.900,00 kr Tilbudspris 2.900,00 kr
 4. Italiensk Vintage Murano Loftlampe Ø30 #9313
  Tilbud

  Italiensk Vintage Murano Loftlampe Ø30 #9313

  Normalpris 3.500,00 kr Tilbudspris 2.500,00 kr
 5. Italiensk Vintage Murano Bordlampe Ø19 (pris pr. stk.) #9317
  Tilbud

  Italiensk Vintage Murano Bordlampe Ø19 (pris pr. stk.) #9317

  Normalpris 2.400,00 kr Tilbudspris 1.800,00 kr
 6. Italiensk Vintage Murano Bordlampe Ø35 #9294
  Tilbud

  Italiensk Vintage Murano Bordlampe Ø35 #9294

  Normalpris 4.500,00 kr Tilbudspris 3.200,00 kr
Gitter Liste

Varer 1-30 af 41

Faldende orden
ART DECO LAMPER

Art deco lamper til alle indretningsstile

Hos Modern Lamps er vi stolte af vores udvalg af art deco lamper, der består af modeller til stort set alle indretningsstile. Art deco lamperne er blandt vores mest populære lamper – og med god grund, da de både er stilede, elegante og passer til de fleste møbelsammensætninger. Denne type lampe kan være med til at give rummene den særlige stemning, du er ude efter og er yderst velegnede til både kontor, stue og mere. Hvis du for eksempel kunne tænke dig en velskabt art deco bordlampe i messing, kan vi ofte tilbyde adskillige stilfulde modeller i tidløse design. Art deco bordlamper udmærker sig ved at kræve meget lidt plads på skrivebordet. Og så giver lampernes udtryksfulde former arbejdsområdet en rolig og behagelig atmosfære.

 

Opdateret udvalg af art deco lamper

Vi er hos Modern Lamps store beundrere af de klassiske designere, og vi bestræber os derfor på løbende at tilføje nye art deco lamper fra de kendte navne. Du vil ofte kunne finde lamper fra de store navne indenfor dansk såvel som internationalt design. Blandt andet optræder tyske Christan Dell, som længe har været kendt for en perlerække af ikoniske modeller, ofte i vores sortiment af art deco lamper. Vores udvalg opdateres løbende, så kom først til mølle ved at holde øje med siden. Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg, eller har du spørgsmål i forbindelse med særlige produkter, er du som altid meget velkommen til at kontakte os.