Bauhaus lamper

Her hos Modern Lamps kan du finde et udvalg af smukke Bauhaus lamper, i mange elegante og stilfulde designs. Hvad end du er på udkig efter en model til væggen, bordet eller gulvet, er vores sortiment ikke til at gå glip af. Vores udvalg består af varianter i mange forskellige farver og former, der alle er af højeste kvalitet.

 

Fra modeller med flexarm og mørkt stålfinish, til varianter i elegant messing og sakselamper i tidløst design. Uanset dine præferencer for facon, størrelse og farve, har vi garanteret lige det, du søger. For at opretholde den høje kvalitetsstandard vi er kendte for, har vi naturligvis samlet produkter fra en perlerække af klassiske mærker. Vi fører blandt andet et stort udvalg af tyske Christian Dells mest berømte modeller, samt kvalitetsprodukter fra berømte Wilhelm Wagenfeld. Med produkter fra de anerkendte stil ikoner, kan du indrette både hjemmet og kontoret med nogle af markedets smukkeste designerlamper. Uanset om du er mest til det senmoderne udtryk eller et mere antikt look, bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores produkter. Vi tilføjer ofte nye modeller til vores sortiment så se nærmere på siden her og find den, der komplimenterer din foretrukne stilretning.

 

Kunne du tænke dig at høre mere om særlige modeller, eller har du spørgsmål i forhold til vores generelle udvalg, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid glade for at høre fra vores trofaste kunder så send os en mail til per@modernlamps.dk eller ring på telefon 28 89 44 59.

Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
BAUHAUS LAMPER

Minimal Price: DKK 500,00 500

Er du på udkig efter en flot Bauhaus lampe så er vores udvalg ikke til at gå glip af. Vi ønsker at kunne imødekomme enhver smag med vores sortiment af Bauhaus lamper. Ikke alle indretningsstile er ens og derfor kan vi hos Modern Lamps altid tilbyde et varieret sortiment af de flotteste og mest elegante Bauhaus lamper, i flere forskellige former og farver. Uanset om du er til det sort / hvide og afdæmpede eller til det mere farverige, kan vi derfor garanteret lokke med en af vores flotte Bauhaus lamper.

 

Kunne du for eksempel tænke dig en Bauhaus lampe med flexarm i en lækker elfenbensfarve? Eller mpske en gennemført sakselampe i flot sort farve? Mulighederne er altid mange når du handler med os og dette gælder så sandelig også for vores sortiment af Bauhaus lamper. Bauhaus lamper er både oplagte til arbejdsmiljøer som kontorer og mødelokale, og til mere uformelle omgivelser som dagligstuen og soveværelset. Mangler skrivebordet på kontoret for eksempel lækker belysning, forhandler vi flere Bauhaus bordlamper med enkelte former. Du kan naturligvis også finde Bauhaus væglamper, der er nemme at montere.

 

Vores udvalg byder på produkter fra mange af de helt store designere. Du vil for eksempel ofte kunne finde bjergtagende Bauhaus lamper fra den evigt populære Christian Dell, der i den bedste tyske vintagestil har beriget utallige hjem med ikoniske modeller. Tag et kig på hele sortiment af og find den rette for dig.