Bauhaus lamper

Her hos Modern Lamps kan du finde et udvalg af smukke Bauhaus lamper, i mange elegante og stilfulde designs. Hvad end du er på udkig efter en model til væggen, bordet eller gulvet, er vores sortiment ikke til at gå glip af. Vores udvalg består af varianter i mange forskellige farver og former, der alle er af højeste kvalitet.

 

Fra modeller med flexarm og mørkt stålfinish, til varianter i elegant messing og sakselamper i tidløst design. Uanset dine præferencer for facon, størrelse og farve, har vi garanteret lige det, du søger. For at opretholde den høje kvalitetsstandard vi er kendte for, har vi naturligvis samlet produkter fra en perlerække af klassiske mærker. Vi fører blandt andet et stort udvalg af tyske Christian Dells mest berømte modeller, samt kvalitetsprodukter fra berømte Wilhelm Wagenfeld. Med produkter fra de anerkendte stil ikoner, kan du indrette både hjemmet og kontoret med nogle af markedets smukkeste designerlamper. Uanset om du er mest til det senmoderne udtryk eller et mere antikt look, bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores produkter. Vi tilføjer ofte nye modeller til vores sortiment så se nærmere på siden her og find den, der komplimenterer din foretrukne stilretning.

 

Kunne du tænke dig at høre mere om særlige modeller, eller har du spørgsmål i forhold til vores generelle udvalg, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid glade for at høre fra vores trofaste kunder så send os en mail til per@modernlamps.dk eller ring på telefon 28 89 44 59.

Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign
  1. 1
  2. 2
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign
  1. 1
  2. 2
BAUHAUS LAMPER

Minimal Price: DKK 0,00 0