Bordlamper

Herunder finder du alle de smukke bordlamper som findes i vores sortiment. Vi har nogle af de kendte og klassiske modeller af gamle bordlamper. Vores udvalg af bordlamper er stort og der er noget for en hver smag. Alle de smukke design bordlamper, som du finder her er unikke designs og af yderst høj kvalitet. Vores sortiment af bordlamper er fra nogle af de største designere fra hele verden, og de fås i flere forskellige former, faconer og farver. Vi har bordlamper fra følgende designere: Christian Dell Kaiser, Louis Poulsen, Bestlite, Karl Trabert, Verner Panton og Eileen Gray Jumo. Derudover finder du kendte klassikere af bordlamper som: model 6786, panthella, BL1, PH 4/3 og flowerpot. Nedenfor kan du se vores sortiment af bordlamper. Har du spørgsmål vedrørende vores lamper er du velkommen til at kontakte os på 28 89 44 59.
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
BORDLAMPER

Minimal Price: DKK 1.500,00 1500

 

Hos Modern Lamps kan du altid finde et stort og varieret udvalg af elegante og stilfulde lamper og vores udvalg af bordlamper er i den forbindelse ingen undtagelse. Med vores udvalg har du mulighed for at skabe præcis den stemning der passer til rummet. Fra simple modeller i minimalistisk design der passer perfekt til kontoret, til sande retro klassikere med en kunsthistorisk kant. Uanset din smag og dine behov kan vi garanteret tilbyde nøjagtigt det, du ønsker.

Vores udvalg består ikke blot af modeller der kaster lyset på smukke måder - også når det kommer til former og farver er der tale om æstetik på absolut højeste plan. Dette skyldes i høj grad at vi har allieret os med verdens bedste mærker, der alle er kendte for deres tidløse og klassiske designs. Du kan blandt andet finde modeller fra danske Louis Poulsen, der i mere end hundrede år har sat sit umiskendelige præg på branchen. Vi fører også flere af Verner Pantons ikoniske modeller, samt Christian Dells verdensberømte kreationer. Dette er blot et udpluk af de mærker vi fører og vi opdaterer jævnligt vores udvalg med nye modeller. Uanset materiale, form, farve, designer og budget, bør du derfor ikke snyde dig selv for et kig på vores sortiment. Se nærmere på dine muligheder ovenfor og pryd kontoret og hjemmet med vores stilfulde produkter.

Har du spørgsmål angående vores sortiment eller specifikke produkter, er du meget velkommen til at sende en mail til per@modernlamps.dk, eller ringe på telefon 28 89 44 59.