Lamper og møbler fra kendte mærker

Vi har kunst stykker og designs fra de største designere gennem tiderne og dem finder du her. Nedenfor på denne side finder du vores fantastiske udvalg af designs fra de største designere nogensinde. Du finder eksempelvis designs fra designere som Arne Jacobsen, Poul Henningsen, Børge Mogensen, Christian Dell, Cay Brøndum samt mange andre. Det er designerklassikere som fås her på siden og hvert enkel stykke design er et unikum, og har sin helt egen historie. Stilen er vintage og hvert stykke design er flot, nydeligt og pænt restaureret inden det sælges. Derudover er det ikke bare et stykke design som du finder her, designsne har en historie med sig og er et stykke kunst i sig selv. Lad et af disse stykker designs pynte i dit hjem, køb det i vores online shop og vi sørger for at du får det transporteret helt ind i din stue. Her under kan du se hele vores fantastiske udvalg af produkter fra de største designere gennem tiderne.
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
DESIGNERE

Minimal Price: DKK 0,00 0

Vintage designklassikkere fra alle de kendte designere

Hos Modern Lamps har vi en forkærlighed for vintage møbler og lamper i lækkert design og vi ønsker ikke at vores kunder skal gå på kompromis med kvalitet. Derfor har vi gjort det til en af vores topprioriteter at kunne tilbyde håndværk i verdensklasse fra de mest anerkendte navne igennem tiderne.

Danske lamper og møbler er kendte verden over og det har vi mange visionære ikoner at takke for. Med Arne Jacobsen fik vi blandt andet berømte stole som Myren, Svanen, Dråben og Ægget, mens Poul Henningsen gav os PH lampen og Artichoke, også kendt som Koglen. Foruden disse to sværvægtere, kan vi desuden tilbyde fantastiske møbler fra Børge Mogensen, der ligesom førnævnte for alvor satte Danmark på verdenskortet inden for møbler og lamper. Ingen af disse kunstnere er til at komme udenom når det omhandler dansk møbelhistorie og hos Modern Lamps er det et stort privilegium at kunne tilbyde deres værker.

Vi fører naturligvis også værker fra udenlandske navne. Iblandt vores sortiment af lamper finder du for eksempel tyske Christian Dell eller franske Jieldé og vi forhandler en lang række elegante borde og stole fra svenske Bruno Mathsson. Er man til æstetik på højeste plan og kvalitetshåndværk der kan holde adskillige generationer, bliver det kort sagt ikke bedre.

Fra Piet Hein og Hans J. Wegner, til Louis Kalff og Vilhem Lauritzen. Uanset behov, smag og indretningsstil, må du ikke snyde dig selv for et kig på vores udvalg. Vi opdaterer ofte sortimentet med nye produkter og du er som altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål.