Arne Jacobsen

Arne Jacobsen stole

Arne Jacobsen var en af de største danske Arkitekter. Han fik sit helt store gennembrud da han i 1958 tegnede SAS Hotellet og alt “indmad”. Mange af de møbler og lamper han tegnede hertil – Ægget, Svanen, Dråben, AJ Royal lampe ja selv bestikket – er idag verdenskendte klassikkere. Hos Modern Lamps har vi altid et udvalg af Arne Jacobsens designs og lamper. 3107 eller Syveren er den mest producerede stole i Danmark, den ses både i mange offentlige institutioner og private hjem. Modern lamps samarbejder med en af Danmarks bedste møbelpolstrere. Skulle du ønske at få ombetrukket dit Arne Jacobsen Møbel er du velkommen til at indhente tilbud hos os. Vi kan gennem vores samarbejde med diverse leverandører også skaffe Arne Jacobsen Svanen Ægget eller Syverstolen betrukket med læder efter eget valg.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Stort udvalg af Arne Jacobsen stole

Hos Modern Lamps forhandler vi ikke bare lamper, men også et bredt udvalg af møbler fra de bedste producenter i verdenen. I den forbindelse kan du naturligvis finde et varieret sortiment fra Arne Jakobsen. Den verdensberømte danske designer og arkitekt er en af det tyvende århundredes mest betydningsfulde visionære indenfor møbel- og bygningsverdenen. Med et særligt fokus på proportioner og simple, klare linjer, var han med til at sætte et tydeligt præg på moderne design og hans bidrag til arkitektonisk funktionalisme kan næsten ikke overdrives. De fleste er bekendte med hans ikoniske stole, som for eksempel Dråben, Ægget og Svanen, og vi er derfor stolte over at kunne tilbyde nogle af hans bedste stole. Vi ønsker at kunne tilfredsstille alle vores kunders ønsker og vores udvalg er derfor så alsidigt som muligt. Kunne du for eksempel tænke dig en stol med hjul så forhandler vi ofte adskillige modeller, der garanteret matcher din stil. Arne Jakobsens stole klæder ethvert kontor og stråler af både professionalisme og sans for kvalitet. Også materialevalget er i en klasse for sig - du vil ofte kunne finde modeller i sort læder, Cognac Anilin skind og lækkert uldstof. Derudover fører vi varianter i mange forskellige farver for at sikre at du kan finde noget der passer til dit farvevalg og indretningsstil. Mange modeller er desuden nypolstret og vi tilføjer løbende nye produkter til samlingen. Se derfor nærmere på alle dine valgmuligheder og gør et godt køb. Har du spørgsmål så er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Arne Jacobsen - dansk design når det er bedst

Vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten og det tidløse design? Så er der intet mærke, der bedre opfylder dine ønsker end den danske klassiker Arne Jacobsen. Hos Modern Lamps har vi et bredt udvalg af ikoniske designs fra Arne Jacobsen, og samlingen tæller både lamper og stole. Den berømte designer og arkitekt er kendt for en lang række værker, som udover lamper og stole tæller berømte bygninger, bestik, borde og andre møbler. Arne Jacobsens møbler er noget af det mest stilfulde dansk designede og producerede man kan finde, og det er en gave enhver bør unde sig selv at eje. Arne Jacobsen har inspireret en stor mængde af danske arkitekter og designere og lagt grundlaget for de klassisk minimalistiske udtryk, som en hel generation skulle komme til at benytte sig af. Derfor køber du ikke blot en lampe eller en stol af Arne Jacobsen, men en del af en designtradition og historie, der er blevet symbol på, hvad dansk design er i dag.