Børge Mogensen

Smukke møbler fra ikonet Børge Mogensen

Her i denne kategori finder du et eksklusivt udvalg af designerborde og designerstole fra Børge Mogensen. Børge Mogensen må siges at være en af vor tids store ikoner indenfor møbeldesign og interiør. Hans streg har været toneangivende for udviklingen inden for moderne, skandinavisk møbeldesign siden midten af 1900-tallet, hvor funktionalismen og modernistisk interiørdesign for alvor så dagens lys. Børge Mogensen forstod om nogen at skabe møbler, som danskerne havde lyst til at have stående og bruge derhjemme. Og hans design er stadig lige - hvis ikke endnu mere - eftertragtet den dag i dag. Vi er meget begejstrede for at kunne kalde os forhandler af et så stort og ikonisk navn her hos Modern Lamps. Selvom vores hovedfokus ligger på klassisk lampedesign, er møblerne og interiøret fra danske Børge Mogensen ganske enkelt et must i vores sortiment af klassisk dansk design. Har du specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 28 89 44 59 eller sende os en mail. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og finde frem til en tilfredsstillende løsning.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Børge Morgensen - En af de største danske designere

Fra hans spæde begyndelse som snedker, til hans utallige priser som internationalt anerkendt møbeldesigner, har Børge Mogensen for evigt etableret sig som et af Danmarks største navne. Ved at kombinere det klassiske med diskrete, moderne detaljer, var han i høj grad medvirkende til at bære dansk designkunst ind i den moderne æra. Hans start som snedker har været med til at give hans værker et tydeligt præg af funktionalisme og siddekomforten er som bekendt altid i top. Hos Modern Lamps er vi stolte af vores udvalg fra den kendte producent og vi har garanteret lige noget for dig. Skal du for eksempel bruge en lækker sofa til dagligstuen eller kunne du tænke dig at tilføre kontoret ekstra stil og kunsthistorie så går du ikke galt i byen med udvalget på denne side. Flere af vores produkter er nypolstret og materialerne er altid af højeste kvalitet. Vi forhandler for eksempel møbler der er polstret med Cognac læder, der både giver et tidløst udtryk og et klassisk, autentisk look. Du vil ofte kunne finde sofaer fra Børge Mogensen, der ikke alene oser af kvalitetshåndværk og stor designkunst, men også er yderst komfortable at opholde sig i. Vi opdaterer ofte vores udvalg så du jævnligt kan finde nye møbler fra det danske ikon. Vi er desuden altid klar med tips, råd og vejledning, skulle du have spørgsmål i forbindelse med valg af produkt. Send os en mail eller ring på telefon 28 89 44 59, hvis du har brug for at snakke med en af vores medarbejdere.

 

Få komfort i topklasse med Børge Mogensens møbler

Hvis du er til funktionalitet og komfort af den ypperste kvalitet, så bør du tage et kig på denne side, hvor vi har samlet alt det bedste inden for møbler af den talentfulde danske snedker og designer Børge Mogensen. I alle Børge Mogensens møbler er der tænkt på kvalitet - både hvad angår komfort og funktionalitet. Der er blevet brugt de fineste materialer, og designet er udformet, så du kan nyde møblet bedst muligt i dit hjem. Det er derfor ingen overraskelse, at møblerne fra Børge Mogensen er blevet danske klassikere, der kan ses i utallige hjem, både i Danmark og udenlands. Hos Modern Lamps sørger vi for, at du kan købe både sofaer, stole og lænestole fra Børge Mogensen i yderst god stand og til en fair pris. Og hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning, kan du altid spørge vores erfarne og dygtige medarbejdere. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og finde frem til en tilfredsstillende løsning.