Eames

Moderne Eames møbler til hjemmet

Ægteparret Charles og Ray Eames fik deres store gennembrud i slutningen af 1940’erne, da den modernistiske funktionalisme var på vej frem. De var pionerer inden for deres felt og var nogle af de første til at formbøje træ, hvilket skulle vise sig at være banebrydende for moderne møbeldesign. Deres indflydelse på tidens mange andre designere og møbelproduktion er ganske enkelt ikke til at tage fejl af. Udtrykket i Eames design er organisk, idet designerne især hentede deres inspiration i naturen. Ser du nøje efter, vil du ofte kunne se referencer til blandt andet undervandsplanter i den måde, hvorpå især Eames stole har et svunget og organisk design. Glasfiberstolen Eames DSR blev hurtigt en kæmpe kommerciel succes og blev brugt i stor stil på stadions og i kantiner først i USA senere i resten af verden. Eames glasfiber stolen fås i diverse farver og med forskellig slags understel. Stolene fra Eames produceres stadig den dag i dag og forhandles vintage lige her hos Modern Lamps. Modellerne fra Eames er meget populære og ses overalt.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Verdenskendt design fra Eames ægteparret

Det amerikanske ægtepar Charles Ormond Eames og Bernice Alexandra Eames er iblandt det tyvende århundredes største designer par. Deres arbejde strækker sig fra grafisk design og film, og hele vejen til møbeldesign og arkitektur. Sammen høstede de stor international anerkendelse for deres betydningsfulde bidrag til blandt andet moderne arkitektur og møbelkunst. Deres stole, som for eksempel Eames Lounge Chair, var komplet revolutionerende i deres tid og er i dag mere populære end nogensinde før. Derfor er det hos Modern Lamps et stort privilegium at kunne videreføre deres stolte designtradition. Vores udvalg består af flere forskellige kreationer og vi opdaterer regelmæssigt vores udvalg med udskiftninger så vores kunder løbende kan finde nye, spændende produkter fra det ikoniske par. Sidder du ofte og arbejder så er komfort naturligvis et must og det er vigtigt at kunne sidde ergonomisk korrekt, for at skåne led og muskler for gener og smerter. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde deres fantastiske stole, med både komfort og æstetik i højsædet. Kunne du tænke dig at opgradere kontoret med en ny kontorstol så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi forhandler blandt andet kontorstole der er justerbare i højden og med vippefunktion så du har fuld kontrol over hvordan du sidder og så du kan finde den optimale siddeposition. Du er som altid velkommen til at sende os en mail eller ringe på telefon 28 89 44 59, hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller kunne tænke dig at høre mere om særlige produkter.

 

Smukke og organiske designs med Eames stole

Har du brug for en stol, der kan mere end bare at være et siddemøbel? Et kunststykke, der får kvalitet og komfort til at gå op i en højere enhed? Så er vores vintage stole fra Eames et godt valg. Designerparret Charles og Ray Eames har siden 1940’erne skabt stole ud fra et ønske om at lave organiske designs, der efterligner planter og træers bøjelige former og i højere grad udstråler blidhed end mere skarpe og strømlinede designs. Det unikke ved møbler fra Eames er, at de er seriøse og minimalistiske i deres udtryk, og derfor sagtens kan indgå i et professionelt miljø, men samtidig er de mere organiske end mange andre kontormøbler og udstråler en særlig kreativitet og sprælskhed grundet de svungne former. Eames stolene fås i flere varianter, og her på siden kan du finde et stort udvalg af disse tidløse klassikere. Så du kan vælge den eller de modeller, der passer ind i netop din stil.