Eileen Gray

Filtrer

Shop by Category

Eileen Gray møbler

Leder du efter et unikt møbel, der både har sit helt eget udtryk og design, så er du kommet til den rette side. Her finder du vores smukke udvalg af eksklusive Eileen Gray møbler i klassisk design og flere varianter. Den irske arkitekt og møbeldesigner, Eileen Gray er kendt for sine unikke, revolutionære designbidrag i den moderne bevægelse indenfor arkitektur – og dette skinner igennem i vores flotte sortiment af Eileen Gray møbler. Med møbler fra Eileen Gray får du både god kvalitet og unikt, tidløst design, der er nemt at indrette i ethvert hjem – men som samtidig bringer sjæl og personlighed til indretningen. Find bl.a. den smukke Jumbo bordlampe i flere varianter, som nemt kan inkorporeres i din øvrige indretning i både stue, på kontor eller et helt tredje sted. Gå på udkig i vores sortiment af eksklusive Eileen Gray møbler og lamper i klassisk design.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Klassiske Eileen Gray møbler og lamper i tidløst design

Blandt Eileen Grays mange, ikoniske designs forhandler vi i vores sortiment et flot udvalg af lamper. Her finder du bl.a. den elegante Jumbo bordlampe, der, med sin perfekte kombination af unikt design og materialer af høj kvalitet, udgør en helt unik del af enhver boligindretning. Vi forhandler Jumbo bordlampen i flere smukke modeller, som du kan indrette nøjagtigt, som du ønsker. Er du mest til sølv eller guld, så finder du Jumbo bordlampen i begge farver hos os. Den elegante bordlampe fungerer som skøn lyskilde med sit varme lys, der spreder en god atmosfære omkring sig. Vælg den Eileen Gray lampe, der passer bedst ind i din personlige stil og boligindretning og bliv en smuk designlampe rigere.

 

Unikke Eileen Gray møbler til dit personlige hjem

Når du er på udkig efter unikke, ikoniske, tidløse og elegante møbler til dit hjem, er vi stedet for dig at gå på udkig hos. Her finder du en lang række smukke vintage møbler og lamper fra et hav af anerkendte designere – og Eileen Gray er ikke en undtagelse. Hos os finder du Eileen Gray møbler og lamper i god, holdbar stand, som du ikke finder andre steder. Vi lægger et stort arbejde i at finde de bedste møbler og lamper, så du har mulighed for at købe unik og smuk indretning i god stand til dit hjem. Vores mange års erfaring på området sikrer dig den bedste service, hvad end du leder efter Eileen Gray møbler på vores hjemmeside eller har lyst til at kigge forbi i vores fysiske butik.