Louis Kalff

Filtrer

Shop by Category

Vintage Louis Kalff lamper fra Philips

Louis Christian Kalff var en hollandsk grafisk designer, der levede fra 1897 til 1976. I 1925 begyndte Louis Kalff at arbejde for Philips’ reklameafdeling i Eindhoven. Han deltog i verdensudstillingen i Barcelona, Antwerpen, Bruxelles og Paris. Louis Kalff var designeren bag det velkendte Philips logo, der har opnået ikonisk status den dag i dag. I 1950’erne tegnede han en del lamper for Phillips, blandt andet Model Z, som er en af de mere populære lamper, som designeren har skabt. Her hos Modern Lamps har vi altid et flot udvalg af Louis Kalffs lamper til rådighed. Vi er vilde med det retro-inspirerede design, der passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil. Louis Kalff befandt sig midt i 1900-tallets modernistiske bølge, hvor formen skulle følge funktionen. Der blev især sat stor fokus på lampedesign, hvor store navne som Poul Henningsen arbejdede med lys og design på en helt ny måde. En grundig tilgang til et altid gennemarbejdet, flot og fuldt funktionelt design er netop det, der kendetegner de mange smukke lamper fra hollandske Louis Kalff i udvalget herunder.
Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
  1. Vintage Louis Kalff Model Bijou, Philips Bordlampe Grønmetalic #10686
    Tilbud

    Vintage Louis Kalff Model Bijou, Philips Bordlampe Grønmetalic #10686

    Normalpris 3.600,00 kr Tilbudspris 2.500,00 kr
Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
Louis Kalff

Louis Kalff - Innovative designløsninger og æstetik

Her hos Modern Lamps har vi en svaghed for retro design og elegante linjer. Derfor har vi gjort os umage med at samle et så bredt udvalg som overhovedet muligt fra kvalitetsbevidste og innovative navne som Louis Christiaan Kalff. Den hollandske designer har om nogen været med til at sætte Holland på verdenskortet når det kommer til innovative designløsninger og tidløs æstetik. Mangler skrivebordet behageligt lys eller kunne du tænke dig at give kontoret ekstra stil så bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores udvalg her på siden. Vi kan nemlig tilbyde flere elegante retro-klassikere fra det ikoniske mærke og vi har derfor garanteret lige noget dig. Iblandt vores udvalg kan du for eksempel finde adskillige bordlamper med stilrene linjer, der kan pynte i enhver indretningsstil. Flere modeller fås med lampeskærme i kraftig rød, der leder tankerne imod de tidlige tressere og tidens revolutionerende designtrends. Hos Modern Lamps bestræber vi os på hele tiden at kunne overraske vores kunder med nye kreationer og vi gør os derfor umage for løbende at opdatere vores udvalg med nye produkter. Kik derfor forbi vores webshop fra tid til anden for at følge med i de seneste tilføjelser. Kunne du tænke dig at høre mere om særlige produkter eller har du generelle spørgsmål angående vores sortiment så er vi altid glade for at høre fra dig. Kontakt derfor endelig vores kundesupport hvis du har brug for at snakke med en af vores erfarne medarbejdere.

 

Moderne retro-designs fra Louis Kalff

Her hos Modern Lamps fører vi unikke vintage lamper fra Louis Kalff med patina og til skarpe priser. Med vores vintage lamper fra Louis Kalff får du den ikoniske stil fra den populære designer, der revolutionerede Philips med sin kreativitet, og som op til den dag i dag skaber lamper, der er helt ideelle for den moderne retro-elsker. Lamperne fra Louis Kalff ser nemlig eminente ud i en moderne og minimalistiske indretning, som er højeste mode i de skandinaviske tendenser lige nu. Med Louis Kalff får du lamper, der har en helt særlig personlig stil uden at være prangende. De små, veludførte detaljer og det simple og helstøbte design, som er kernen i designs fra Louis Kalff, vil give dit hjem stil og elegance. Desuden giver lamperne et skønt, behageligt lys, som du vil takke dig selv for at have i dit hjem. Har du spørgsmål eller brug for vejledning til dit næste køb, så er vi altid glade for at høre fra dig.