Roneo

Unikke Roneo arkivskabe

Velkommen til Modern Lamps – din forhandler af lamper, møbler og brugskunst i den bedste kvalitet. På denne side finder du hele vores sortiment af Roneo produkter. Det populære mærker har igennem årene været med til at sætte sit umiskendelige præg på designverdenen og vi er derfor glade for at kunne præsentere nogle af deres smukkeste møbler. Mangler du for eksempel opbevaringsplads og kunne du tænke dig et stilfuldt skab i et lækkert design så er Roneo altid et sikkert valg. Hos Modern Lamps kan vi blandt andet tilbyde adskillige varianter af deres flotte arkivskabe i det klassiske, franske vintage design. Vores modeller passer til langt de fleste indretningsstile og derfor garanteret også til din. Lyder det som noget for dig så se nærmere på de mange populære Roneo arkivskabe nedenfor og få glæde af deres rummelige og gennemførte design.

Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
  1. Fransk Vintage Roneo Arkivskab 8 Rum Med Trætop #8790
    Tilbud

    Fransk Vintage Roneo Arkivskab 8 Rum Med Trætop #8790

    Normalpris 5.900,00 kr Tilbudspris 3.900,00 kr
Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
Roneo

Fantastiske arkivskabe og meget andet fra Roneo

Her hos Modern Lamps går vi meget op i design og æstetik. Derfor har det været vigtigt for os at samle de mest erfarne og anerkendte mærker i branchen så du altid har det bedste at vælge imellem, når du handler hos os. I den forbindelse er intet sortiment komplet uden Roneo, der blandt andet står bag nogle helt fantastiske arkivskabe.

Du kan naturligvis finde Roneo arkivskabe i flere forskellige størrelser så uanset hvor meget plads du skal bruge, er vores sortiment ikke til at gå glip af. Du kan blandt andet finde mindre varianter med 4 rum, der for eksempel er yderst velegnede til at have stående ved siden af skrivebordet. Er du ude efter noget større, kan vi også tilbyde Roneo arkivskabe med hele 12 rum. Disse er desuden udstyret med en stilfuld og praktisk trætop, således at du eksempelvis kan have pyntegenstande stående. Derudover kan vi lokke med smarte, slanke modeller, hvor rummene alle er stablet ovenpå hinanden. Disse Roneo arkivskabe kræver minimal plads i bredden og er derfor oplagte hvis du kæmper med pladsen i rummet.

Med Roneos mange elegante skabe behøver du hverken gå på kompromis med design, rummelighed eller materialekvalitet og vi opdaterer naturligvis jævnligt vores udvalg. Tag et kig på alle de smukke varianter her på siden og giv hjemmet eller kontoret et særligt præg af personlighed og kant. Har du spørgsmål vedrørende sortimentet eller specifikke modeller, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan både ringe på telefon 28 89 44 59 og sende en mail til per@modernlamps.dk.

 

Uendelige opbevarings- og indretningsmuligheder med Roneo arkivskabe

Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge et af de mange Roneo arkivskabe til. I et moderne hjem er der mange ting, der kræver opbevaring – og her er et eller flere af vores smukke, rustikke Roneo arkivskabe særdeles velegnede. Du kan enten vælge at placere et Roneo arkivskab i kontoret til diverse kontorartikler og papirer, i gangen til sko, støvler og sandaler, i stuen til service og med pyntegenstande på toppen eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du ønsker at bruge dit Roneo arkivskab til. Måske ønsker du at lade et enkelt Roneo arkivskab tale for sig selv i et specifikt rum – eller måske skal de Roneos arkivskabe, med deres forskellige størrelser og modeller, fungere som en rød tråd gennem din indretning? Uanset hvor vores Roneo arkivskabe skal stå hjemme ved dig, står vi klar med professionel rådgivning og service til dig.