Strafor

Franske metalskabe fra Strafor

På denne side kan du se nærmere på vores imponerende udvalg af metalskabe fra franske Strafor. Navnet Strafor er en sammentrækning af Forges de Strasbourg, der var en fransk stålfabrik fra 1919, som specialiserede sig i at lave møbler i jern og stål. Herfra stammer det flotte udvalg af blandt andet metalskabe, som har været toneangivende for Strafor som designvirksomhed. Selvom møblerne oprindeligt har været tiltænkt industri og praktisk anvendelse, passer deres æstetiske karakter perfekt ind i nutidens dyrkelse af det rå og industrielle. Se vores udvalg af Strafor metalskabe og andre metalmøbler på siden herunder. Vi er sikre på, at du vil kunne finde god inspiration til at føre en mere rå linje i indretningen af dit hjem. Det blotlagte metal giver møblerne fra franske Strafor en helt særlig vintage karakter, som du ikke finder magen til andre steder. Metallet ser super flot og trendy ud, når det kombineres med møbler af træ, idet kontrasten er med til at skabe en spændende dynamik i indretningens rent visuelle udtryk. Her hos Modern Lamps har du altid adgang til et imponerende udvalg af metalskabe fra Strafor til fornuftige priser.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Bredt udvalg af flotte produkter fra Strafor

Den franske stålfabrik Forges de Strasbourg begyndte for omkring hundrede år siden deres produktion af jern- og træmøbler. Siden da har Strafor været med til at sætte et permanent aftryk på den internationale møbelverden og vi er hos Modern Lamps derfor glade for at kunne præsentere et bredt udvalg af deres flotteste produkter.

Er du for eksempel ude efter et flot metalskab fra Strafor, er vores sortiment ikke til at komme udenom. Med elegante former og lækre materialer byder Strafor på en bred vifte af bemærkelsesværdige metalskabe der passer til langt de fleste indretningsstile. Strafor metalskabe fungerer perfekt som både tilføjelse og som kontrast til din indretningsstil. De rå og til tider upolerede overflader du ofte finder hos Strafor giver et råt og industrielt udtryk, der er mere populært end nogensinde før. Mangler du opbevaringsplads, er arkivskabe fra Strafor derfor et oplagt valg. De kan både benyttes til dokumenter, til tøj og til hvad du ellers måtte mangle plads til.

Strafors franske vintage stil er især populær på kontorer og arbejdspladser, men er også oplagt til mere uformelle omgivelser. Mange hjem har fået øjnene op for Strafor og deres mange flotte møbler så uanset om du mangler møblement til huset eller arbejdspladsen, kan vi anbefale det kvalitetsbevidste mærke.

Hos Modern Lamps bestræber vi os på at kunne imødekomme alle vores kunders ønsker og vi opdaterer derfor ofte vores udvalg med nye produkter fra Strafor. Har du spørgsmål vedrørende dine muligheder, kan du desuden altid kontakte vores kundeservice.

 

Adskillige indretningsmuligheder med Strafor metalskabe

Hvis du leder efter et møbel, der adskiller sig fra mængden i sit udtryk, materiale og funktion, er du kommet til det rette sted. Med et af vores flotte udvalg af Strafors metalskabe er du sikret et råt, unikt møbel, som du kan vælge at indrette med i mange forskellige sammenhænge. Strafor metalskabenes industrielle udtryk kan med sin fremtrædende udstråling fremstå på flere måder, afhængigt af hvordan du vælger at indrette det. Et Strafor metalskab kan stå i dagligstuen eller på kontoret og skabe en moderne kontrast til den øvrige indretning af dit senmoderne hjem – samtidig kan Strafor metalskabet indrettes blandt andre industrielle møbler, så udtrykket gøres komplet f.eks. på arbejdskontoret, i en aula eller noget helt tredje. På den måde er et af vores Strafor metalskabe et alsidigt møbel, som du kan få det ud af, som du ønsker. Kom og se vores udvalg i vores fysiske butik eller lad dig inspirere af vores online galleri.