Tolix - Xavier Pauchard

Skamler og stole fra Tolix - Xavier Pauchard

Ønsker du at dyrke den franske vintage stil i dit hjem, kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på vores flotte udvalg af design fra Tolix - Xavier Pauchard herunder. Tolix stolen stammer helt tilbage fra 1930’erne, hvor den blandt andet blev brugt til caféstol på de franske caféer. De franske fortovscaféer er ikonisk for den franske stil og har fået sig en genfødsel inden for moderne indretning de seneste år. Der er lavet mange forskellige modeller i diverse farver af netop denne stolemodel. Tolix stolen fra Xavier Pauchard bliver produceret fra ny af i dag, men man kan dog tydeligt se forskel på en gammel vintage udgave i jern og de nye modeller i aluminium. Her hos Modern Lamps er vi klart fans af de originale Tolix - Xavier Pauchard stole og anbefaler altid vores kunder at lede efter vintage udgaver fremfor de ny producerede. Caféstolene passer perfekt til spisebordet, men kan også bruges som kontorstol eller i kombination med andre klassiske designerstole for et flot og eklektisk udtryk. Få et nærmere kig på de mange Xavier Pauchard møbler og Tolix stole herunder hos Modern Lamps.
Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
Tolix - Xavier Pauchard

Tolix stole fra Xavier Pauchard

Den franske vintage stil fra Tolix - Xavier Pauchard har for længst sat sit præg på moderne møbeldesign og her hos Modern Lamps er vi stolte over at kunne tilbyde en perlerække af produkter. Tolix - Xavier Pauchard er primært kendt for deres ikoniske stole, der i sin tid blev et hit i franske caféer. Kunne du tænke dig møbler med et kulturhistorisk præg, er du derfor kommet til den rette side.

Deres stole er oplagte til kontoret, men benyttes også i høj grad omkring middagsbordet. Materialevalget er oftest metal og det rå og autentiske look er både klassisk og tidløst. Med et nærmest skandinavisk udtryk er det industrielle design velegnet til de fleste danske hjem og kontorer. Du kan naturligvis også finde de ikoniske Tolix taburetter, her hos Modern Lamps, der findes i mange forskellige farver. Er du den glade indehaver af et barhjørne, vil disse taburetter passe perfekt ind.

Vi forhandler desuden Tolix borde med et stærkt og hårdt udtryk, uden at de mister deres elegance og stilfulde look. Du kan blandt andet finde borde på søjlefod, samt flotte varianter i metal.

Dette er blot nogle eksempler på hvad du kan forvente af vores udvalg af Tolix - Xavier Pauchard møbler og sortimentet opdateres naturligvis løbende. Kunne du tænke dig at høre mere om særlige produkter eller har du spørgsmål i forhold til det generelle sortiment, er vi altid glade for at høre fra dig.

 

Med vintage stole fra Tolix får du ægte fransk patina

Hos Modern Lamps er vi stolte af vores samling af ægte vintage møbler. Det er blandt andet, fordi de er helt unikke og har den særlige patina, som man kun kan finde, når man køber originale møbler fra tidligere perioder. Dette gælder også vores vintage stole fra Tolix – Xavier Pauchard. Dette mærke har et helt særligt klassisk og stringent design, men som du kan se er stolene også blevet produceret i stærke og udfordrende farver. Den franske modernisme skinner igennem i designet hos Tolix, og med den charmerende patina, som stolene besidder, kan man næsten mærke det franske cafeliv omkring sig, når man iagttager dem - og specielt når man sidder i dem. Se også vores udvalg af Tolix borde og taburetter, som ligeledes har det elegante design, stolene bærer med sig. Er du ude efter ægte patina og et look man ikke vil se i ethvert hjem, vil møblerne fra Tolix – Xavier Pauchard højst sandsynligt være lige dig.

 

Sæt et industrielt og moderne præg på dit hjem med Tolix stolen

Ønsker du dig en moderne og retro-inspireret stol, der kan pifte din indretning op? Vi forhandler Tolix stole, der, med sit skønne vintage udtryk, giver dit hjem en snært af fransk æstetik og industriel tidløshed. Her er det ikke svært at finde en Tolix stol til dit hjem, hvad end du ønsker, at den skal fungere som kontrast til eller rød tråd i din øvrige boligindretning. Find hos os både Tolix’ populære skamler og stole i en lang række farver, der nemt kan anvendes som kontorstol eller spisestol i selskab med andre lignende eller anderledes Tolix stole. Uanset hvordan du vælger at indrette Tolixstolene i dit hjem, vil de skabe en kombination af et hyggeligt, stilet og unikt udtryk hos dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik, hvis du ønsker at se nærmere på og prøve Tolix stolene – du vil ikke blive skuffet.