DIVERSE

Vintage boliginteriør

På denne side forhandler vi et varieret udvalg af vintage boliginteriør – du finder her flere forskellige stykker brugskunst, der er gået hen og blevet klassikere. Ofte har vi produkter, som er skabt af store designere, men uanset om dette er tilfældet eller ej, kan du her købe ting, som man ikke finder hvor som helst. Er du på udkig efter produkter til en boligindretning i retro stil, så kan vi helt sikkert hjælpe dig, takket være vores mange sjældne og godt bevarede småmøbler og brugsgenstande. Se nærmere nedenunder og find lige det vintage boliginteriør, der passer til din smag. Hvis du søger genstande, som vi ikke har på nuværende tidspunkt, er du velkommen til at kontakte os via mail eller telefon, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.
Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
 1. Fransk Vintage Toiletskab #10117
  Tilbud

  Fransk Vintage Toiletskab #10117

  Normalpris 2.400,00 kr Tilbudspris 1.400,00 kr
 2. Fransk Vintage Lerkrukke #10659
  Tilbud

  Fransk Vintage Lerkrukke #10659

  Normalpris 800,00 kr Tilbudspris 200,00 kr
 3. Fransk Vintage Champagnekøler #10372
  Tilbud

  Fransk Vintage Champagnekøler #10372

  Normalpris 1.800,00 kr Tilbudspris 900,00 kr
 4. Vintage Glaskande #10039
  Tilbud

  Vintage Glaskande #10039

  Normalpris 1.200,00 kr Tilbudspris 300,00 kr
 5. Vintage Glaskande #10040
  Tilbud

  Vintage Glaskande #10040

  Normalpris 1.200,00 kr Tilbudspris 400,00 kr
Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
DIVERSE

Find vintage boliginteriør med autentisk udtryk

Foruden et stort udvalg af flotte designerlamper kan du hos Modern Lamps blandt andet finde smukt vintage boliginteriør i form af møbler, billeder og meget mere – lige her på denne side. Uanset om du mangler dekorative genstande til kontoret eller vil give hjemmet ekstra kant og sjæl, rummer dette sortiment garanteret den helt rigtige løsning for dig. En del af vores udvalg består af franske vintage produkter, så er du til elegant retro brugskunst med et autentisk udtryk, er du kommet til det rette sted. Vi kan ofte tilbyde varer som flotte vintage toiletskabe og lækre glasglober, der fungerer perfekt som lamper – alt sammen i rå, industrielle designs. Du kan desuden ske at finde alternative pyntegenstande som eksempelvis gamle boksehandsker i læder, fægtemasker og emaljeskilte her i vores udvalg af vintage boliginteriør.

 

Udvalget af vintage boliginteriør er varieret og unikt

I vores unikke sortiment af vintage boliginteriør kan du finde lidt af hvert. Vi er for eksempel ikke kun glade for franske vintage produkter, men også tyske vintage produkter – så hvis du søger dekorativt boligtilbehør, såsom skåle, lysestager eller lignende fra vores naboland, kan det sagtens være, at du har heldet med dig her. Hos Modern Lamps kan du ovenikøbet ofte finde særlige produkter fra populære kunstnere. Vi sælger for eksempel jævnligt produkter af Knud Kyhn og Mogens Balle.

 

Vores udvalg af vintage boliginteriør er lige så varieret, som det er unikt, så gør dig selv en tjeneste og se nærmere på dine muligheder her på siden. Har du spørgsmål vedrørende sortimentet, er vi altid interesserede i at høre fra dig.