FRANSKE ARKIVSKABE

Franske arkivskabe

Velkommen til vores udvalg af skønne franske arkivskabe. Her er tale om vintage arkivskabe i klassiske design, og som altid er kvaliteten helt i top her hos Modern Lamps. Blandt vores klassiske arkivskabe finder du flere forskellige varianter – her er eksempelvis forskellige former og størrelser at vælge mellem. Hvor mange rum skal dit arkivskab have? Og er du mest til en smal eller bred model? En smal model er smart i forhold til gulvpladsen, men til gengæld kan du stille flere ting ovenpå og i et bredere arkivskab. Vores franske arkivskabe er meget velegnede til opbevaring af sko, men de kan selvfølgelig bruges til et hav af andre ting. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at gå på opdagelse i vores udvalg af smukke franske vintage arkivskabe her på siden.

Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
  1. Fransk Vintage Roneo Arkivskab 8 Rum Med Trætop #8790
    Tilbud

    Fransk Vintage Roneo Arkivskab 8 Rum Med Trætop #8790

    Normalpris 5.900,00 kr Tilbudspris 3.900,00 kr
Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
FRANSKE ARKIVSKABE

Franske arkivskabe med masser af atmosfære

 Er du vild med vintage møbler? Eller er du bare faldet pladask for franske arkivskabe? I begge tilfælde er du kommet til det rette sted. Hos Modern Lamps finder du franske arkivskabe i rigtig god stand, og der er en del forskellige modeller at vælge mellem. Hvad enten du for eksempel mangler et arkivskab med få eller mange skuffer, bestræber vi os på altid at have noget, du kan bruge. Og nu vi er ved det med at bruge, vil vi gerne give lidt inspiration til, hvad du kan bruge arkivskabenes praktiske rum til. Du kan eksempelvis stille arkivskabet i entréen og lade det opbevare huer, halstørklæder og vanter. I stuen kan du bruge skabet til opbevaring af servietter, stearinlys og lignende. Uanset hvad du vælger at bruge dit franske arkivskab til, får du et møbel, der emmer af atmosfære. De franske vintage arkivskabe fra Modern Lamps har en lang historie bag sig, og derfor er det ikke et hvilket som helst arkivskab, du køber hos os.

 

Brug dit franske arkivskab personligt

Vores franske arkivskabe giver masser af atmosfære i hjemmet. Det er der ingen tvivl om. Til gengæld er det helt op til dig, hvordan du vil få arkivskabet til at spille sammen med resten af din indretningsstil. Der er mange muligheder. En mulighed kan eksempelvis være at stille forskellige dekorative genstande ovenpå skabet. Det kan være alt fra skåle, vaser og planter til figurer, fotografier og lysestager. Om tingene skal være gammeldags eller moderne, er helt op til dig. Med dine valg af vaser, lysestager og lignende kan du gøre brugen af dit franske arkivskab meget personlig. Du kan evt. forbinde det flotte møbel med resten af stuen ved at vælge genstande, som minder om andre ting i rummet – ting i samme farver eller former.

 

Vi håber, at vi har lige det franske arkivskab, du har drømt om. Og vi håber, at du vil nyde at finde ud af, hvordan skabet skal bruges i dit hjem – både når det gælder din personlige indretningsstil samt anvendelsen af skabets praktiske rum.

 

Hvis du skulle være i tvivl om noget, er det bare at kontakte os på per@modernlamps.dk eller 28 89 44 59.