FRANSKE METALMØBLER

Lækre franske metalmøbler

De seneste år har mange franske metalmøbler fået deres plads i danske hjem. Her hos Modern Lamps finder vi møblerne på markeder i Frankrig og Belgien for at sikre, at møblerne er 100 procent autentiske. Når vi har købt et nyt fransk metalmøbel, bliver det skilt ad, grundigt rengjort og afsyret. På den måde får det herefter en flot og karakteristisk mørk metalfinish, som passer perfekt ind i den moderne, rå og industrielt inspirerede indretningsstil, som mange af vores kunder dyrker. De bedste skabe og andre franske metalmøbler er af mærkerne Strafor og Roneo. Møbler fra disse producenter har typisk lige den alder, som giver dem den helt rette ”vintage feel”. Du vil ofte kunne finde metalskabe fra Strafor og Roneo i vores flotte sortiment her på siden. Vi er i øvrigt vilde med at se, hvordan vores kunder gør de gamle franske møbler til deres egne og bruger dem på forskellige kreative måder i indretningen af deres hjem. Find netop dit nye favoritmøbel her i nettets absolut bedste udvalg af ægte franske metalmøbler.
Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
FRANSKE METALMØBLER

Franske metalmøbler i autentisk stil

Her hos Modern Lamps forhandler vi altid et stort udvalg af autentiske franske metalmøbler fra de bedste mærker på markedet. Eksempelvis er du med designhits fra mærkerne Strafor og Roneo altid i trygge hænder. Vores udvalg her på siden består af mange franske metalmøbler, som oser af historie. Du finder møbler som smukke vintage arkivskabe med et råt udtryk, der især passer til kontormiljøer. Og hvis du er interesseret i et rustikt bord til hjemmet, er der gode chancer for, at vi kan matche dine ønsker. Vi fører desuden kraftfulde projektører, der blandt andet kan bruges til særlige udstillinger eller bare som anderledes pynt i et modebevidst hjem. Derudover kan du ofte finde lækre højdejusterbare taburetter og giner, der er enhver tøjbutik værdig.

 

Et opdateret udvalg af franske metalmøbler

Skabe, bænke, barstole og caféborde i flot fransk stil – uanset dine præferencer bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores udvalg af franske metalmøbler. Og det kan betale sig at besøge vores hjemmeside mere end en gang. Du kan nemlig jævnligt finde nye produkter, når du besøger Modern Lamps, da vi regelmæssigt opdaterer vores sortiment med nye spændende varer. Vi gør os desuden umage med vores kundesupport og er altid glade for at høre fra vores kunder. Hvis du har spørgsmål i forhold til udvalget af franske metalmøbler, eller du kunne tænke dig at høre mere om specifikke varer, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os.