Franske vintage møbler

Er du til fransk design når det er allerbedst så kan vi varmt anbefale et kig på vores sortiment af vintage møbler fra den kvalitetsbevidste nation. Med dette udvalg kan du dekorere hjemmet og arbejdspladsen med inventar i absolut særklasse og vi har garanteret lige det, der passer til din personlige stil.

 

Vores udvalg består blandt andet af robuste og rummelige metalskabe, samt arbejdsbænke i lækre, hårdføre materialer. Vi kan tilbyde komfortable og stilsikre stole i mange forskellige designs, samt anderledes produkter som for eksempel gamle tandlægeborde og projektører. Er det et cafébord med sjæl, eller måske et arkivskab med rigtig god plads du skal bruge, kan vi også i den forbindelse imødekomme dine behov. Hvad end du er til det rustikke og klassiske, eller det mere eksperimenterende, kan vi utvivlsomt friste med en lang række spændende produkter. Vi forhandler alt fra gamle skriveborde og sekretærer i støbejern, til sammenklappelige bænke og højdejusterbare metaltaburetter - alt sammen i fantastisk design. Er du til inventar og interiør med både kunst- og kulturhistorisk værdi, bør du derfor ikke gå glip af vores produkter. Vi gør vores yderste for løbende at opdatere vores udvalg med nye, spændende varer så gå på oplevelse i en verden af design og håndværk i topkvalitet og gør et godt køb.

 

Hos Modern Lamps er vi altid glade for at hjælpe dig med at finde lige det, du kunne tænke dig. Har du spørgsmål i forbindelse med valg af produkt, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os.

Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign
  1. 1
  2. 2
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign
  1. 1
  2. 2