Franske vintage møbler

Er du til fransk design når det er allerbedst så kan vi varmt anbefale et kig på vores sortiment af vintage møbler fra den kvalitetsbevidste nation. Med dette udvalg kan du dekorere hjemmet og arbejdspladsen med inventar i absolut særklasse og vi har garanteret lige det, der passer til din personlige stil.

 

Vores udvalg består blandt andet af robuste og rummelige metalskabe, samt arbejdsbænke i lækre, hårdføre materialer. Vi kan tilbyde komfortable og stilsikre stole i mange forskellige designs, samt anderledes produkter som for eksempel gamle tandlægeborde og projektører. Er det et cafébord med sjæl, eller måske et arkivskab med rigtig god plads du skal bruge, kan vi også i den forbindelse imødekomme dine behov. Hvad end du er til det rustikke og klassiske, eller det mere eksperimenterende, kan vi utvivlsomt friste med en lang række spændende produkter. Vi forhandler alt fra gamle skriveborde og sekretærer i støbejern, til sammenklappelige bænke og højdejusterbare metaltaburetter - alt sammen i fantastisk design. Er du til inventar og interiør med både kunst- og kulturhistorisk værdi, bør du derfor ikke gå glip af vores produkter. Vi gør vores yderste for løbende at opdatere vores udvalg med nye, spændende varer så gå på oplevelse i en verden af design og håndværk i topkvalitet og gør et godt køb.

 

Hos Modern Lamps er vi altid glade for at hjælpe dig med at finde lige det, du kunne tænke dig. Har du spørgsmål i forbindelse med valg af produkt, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os.

Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
FRANSKE VINTAGE MØBLER

Minimal Price: DKK 900,00 900

Modern Lamps er stedet for dig der er glad for franske vintage møbler i de flotteste designs. Fra franske vintage møbler i form af hospitalsborde og arkivskabe, til smukke taburetter i industrielt design – uanset smag og behov, bør du ikke gå glip af dine muligheder med vore sortiment. Med vores franske vintage møbler får du inventar der oser af personlighed og nerve, og du kan give ethvert rum et æstetisk løft.

 

Mangler du for eksempel en løsning til fremvisning af pyntegenstande, kan vi anbefale et af vores stilfulde apotekerskabe, også kendt som vitrineskabe. Har du brug for ekstra opbevaringsplads, kan du også finde franske vintage møbler som metalskabe, ofte med trætop der giver et fuldendt finish. Du kan også finde franske vintage højskabe i metal, der med et råt og stærkt udtryk passer i de fleste sammenhænge. Uanset om du kunne tænke dig et plankebord med jernstel, en købmandsdisk i træ eller måske et solidt arbejdsbord med skuffe, går du ikke galt i byen med vores franske vintage møbler.

 

Vores sortiment af franske vintage møbler er så varieret at du garanteret vil kunne finde det, du skal bruge. Vi fører franske vintage møbler der passer til kontoret, til spisestuen, til foyeren, til soveværelset og til både uformelle og professionelle sammenhænge.

 

Vi opdaterer ofte vores udvalg af franske vintage møbler så du løbende kan finde helt nye produkter. Har du spørgsmål i forbindelse med vores franske vintage møbler, er du altid meget velkommen til at kontakte os.