GULVLAMPER

Vintage gulvlamper

På denne side ser du vores udvalg af lækre vintage gulvlamper. Du finder gulvlamper, som kan passe ind i alle slags indretninger og miljøer. Vi forhandler masser af de kendte gamle klassikere, der gennem årerne er blevet produceret. Ofte er de store designere præsenteret i sortimentet, og du vil som regel kunne finde nogle af deres mest ikoniske lamper. Vores udvalg af vintage gulvlamper er bredt, så her er gulvlamper til ethvert behov samt til enhver smag. Du kan klikke på dine foretrukne lamper nedenunder og læse meget mere om de forskellige modellers funktioner og fordele. Find lige den gulvlampe du altid har ønsket dig, og lad dine drømme gå i opfyldelse.
Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
GULVLAMPER

Vintage gulvlamper for enhver smag

Fra 4- og 5-armede vintage modeller i minimalistisk design til industrielle projektorer i rå metal-farver. Hos Modern Lamps bestræber vi os på at kunne tilbyde vintage gulvlamper for enhver smag. Vi håber, at vi har lige den gulvlampe, der vil pynte i din stues mørke hjørne og samtidig bidrage til en perfekt belysning i rummet. Som altid forsøger vi i denne kategori at have et udvalg af elegante og tidløse designs fra en perlerække af markedets mest anerkendte mærker. Vi er vilde med danske vintage gulvlamper fra blandt andet Le Klint og Louis Poulsen, der siden sin opstart i 1800-tallet kun er blevet større og større. Ofte vil Arne Jacobsen også optræde i vores sortiment. Takket være navne som disse, behøver du hverken at gå på kompromis med håndværk eller design, når du skal vælge en vintage gulvlampe. Vi er også glade for Jean Louis Domecq, der med kompromisløst fransk design haft stor indflydelse på diverse trends.

 

Spørgsmål til vores vintage gulvlamper?

Uanset om du er til det rå, industrielle look med kant og styrke eller til det blødere, mildere udtryk, kan vi varmt anbefale et kig på vores udvalg af vintage gulvlamper. Hvis der i denne forbindelse skulle være noget, du undrer dig over eller noget, du gerne vil have uddybet, er det bare at tage fat i os. Hos Modern Lamps er vi altid glade for at høre fra vores kunder og for at hjælpe dem med at gøre det helt rette køb. Vintage lamper og vintage møbler er vores passion, så du skal nok få et velkvalificeret svar. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du skulle have et spørgsmål til vores vintage gulvlamper. Du kan både ringe på telefon 28 89 44 59 eller sende en mail til per@modernlamps.dk.