Gulvlamper

Her ser du vores sortiment af gulvlamper vi fører her på siden. Du finder her gulvlamper som kan passe ind i alle slags indretninger, og miljøer. Du finder masser af kendte designs af gulvlamper og gamle klassikere, der gennem årerne er produceret. Gulvlamperne vi fører er designet af blandt andre: Le Klint, Verner Panton, Arne Jacobsen og Louis Poulsen og mange andre. Blandt disse kendte designere finder du nogle af deres største designs. Du finder eksempelvis: Panthella, AJ gulvlampen og Vintage 5-armet gulvlampe. Vores sortiment af gulvlamper er bredt og du finder her gulvlamper til et hvert behov samt til en hver smag. Find her den vintage gulvlampe du altid har drømt om, og lad dine drømme gå i opfyldelse. Klik ind under de gulvlamper du foretrækker nedenfor, og læs meget mere om de forskelliges funktioner og fordele.
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
GULVLAMPER

Minimal Price: DKK 4.200,00 4200

 

Fra 4 og 5-armede vintage modeller i minimalistisk design, til industrielle projektorer i rå, metalliske farver. Hos Modern Lamps bestræber vi os på at kunne tilbyde noget for enhver smag. Derfor er vi glade for at kunne byde på et bredt sortiment af stilfulde gulvlamper i mange forskellige stilarter og vi fører med sikkerhed også noget, der kan friste dig.

Som altid kan vi lokke med elegante og tidløse designs fra en perlerække af markedets mest respektable mærker. Er du til dansk design når det er bedst, kan vi blandt andet anbefale mærker som Le Klint og Louis Poulsen, der siden sin opstart i 1800-tallet kun er blevet større og større. Intet udvalg er desuden komplet uden stilikonet Arne Jacobsen, der også ofte optræder i vores sortimenter. Med disse designere behøver du hverken gå på kompromis med håndværk eller design. Vi forhandler desuden Jean Louis Domecq, der med kompromisløst fransk design længe har været med til at forme tidens trends.

Uanset om du er til det rå, industrielle look med kant og styrke, eller til det blødere, mildere udtryk, kan vi varmt anbefale et kig på vores sortiment. Hos Modern Lamps er vi naturligvis altid glade for at høre fra vores kunder og hjælpe med at gøre det helt rette køb. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, skulle du have spørgsmål i den forbindelse. Du kan både ringe på telefon 28 89 44 59 og sende en mail til per@modernlamps.dk.