METALKASSER

Metalkasser i industrielt design

Hos Modern Lamps er vi glade for råt og industrielt design. Det tilfører en charme til ethvert hjem, og vi ved, at rigtig mange af vores kunder dyrker og sætter pris på denne stil. Derfor finder du her på siden et flot udvalg af fede vintage metalkasser i industrielt design – ofte fra både Frankrig, Tyskland og England. Der er tale om autentiske metalkasser fra industrien i disse lande, hvilket er med til at give kasserne det ægte udtryk, som vores kunder leder efter. Du kan vælge mellem vintage kasser i forskellige størrelser og udformninger, og som regel har vi både metalkasser med låg og uden låg. Du kan mikse og matche de forskellige kasser eller lade en enkelt kasse stråle i sig selv. Fordi der er tale om kasser fra industrien, kan flere af dem stables og udgør derfor oplagte opbevaringsmuligheder til for eksempel hjemmekontoret. Vær opmærksom på at de opgivne priser er pr. stk., men at vi ofte har flere af den samme type metalkasse.
Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
  1. Vintage Metalkasse #10631

    600,00 kr
  2. Franske Vintage Metalkasser (pris pr. stk.) #9440
    Tilbud

    Franske Vintage Metalkasser (pris pr. stk.) #9440

    Normalpris 600,00 kr Tilbudspris 200,00 kr
Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
METALKASSER

Metalkasser som pyntegenstande

Metalkasser er ikke bare en praktisk løsning til opbevaring, men fungerer også som pyntegenstande, grundet deres rå og stilfulde udtryk. Hos Modern Lamps er vi glade for at kunne tilbyde flere lækre varianter, der passer til langt de fleste indretningsstile. Hos Modern Lamps finder du ikke billige kopivarer, men derimod autentisk håndværk fra lande som Frankrig, England og Tyskland. Vores metalkasser stammer typisk fra forskellige industrier i disse lande, og designene er derfor fyldt med historie og sjæl. Så hvis du mangler ekstra opbevaringsplads og samtidig drømmer om en helt unik pyntegenstand, er du kommet til den rette forhandler.

 

Metalkasser og meget mere hos Modern Lamps

Fede metalkasser i industrielt design – hvad mere kan man ønske sig? Måske ingenting, men det kan også være, at du godt kunne bruge endnu flere vintage møbler i hjemmet – enten i samme rum som metalkasserne eller et andet rum? Så er det godt, at du har opdaget Modern Lamps, for vi er leveringsdygtige i et utal af vintage møbler. Vores udvalg består blandt andet af arkivskabe, taburetter og metalborde, der med et upoleret look – og evt. i samspil med dine metalkasser – kan være med til at give boligindretningen lidt ekstra kant og personlighed. Dette er naturligvis blot et par eksempler på, hvad du kan forvente af vores samlede udvalg, og vi bestræber os på regelmæssigt at opdatere sortimentet med nye spændende produkter. Du vil desuden jævnligt støde på særlige tilbud hos os, så der er flere gode grunde til at holde lidt øje med vores side.

 

Husk også at vi altid er glade for at høre fra dig, for eksempel hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med valg af metalkasse eller andre produkter.