MØBLER

Designermøbler

Hos Modern Lamps kan vi ikke blot tilbyde flotte lamper, men også et varieret udvalg af elegante designermøbler. For at sikre en så høj produktkvalitet som muligt, har vi allieret os med en bred vifte af ikoniske mærker. Vores udvalg består derfor blandt andet af designermøbler fra Egon Eiermann og Børge Mogensen / Fritz Hansen. Du finder inventar fra verdenskendte Arne Jacobsen, der med stilsikre og tidløse klassikere sikkert kan matche dine ønsker. Hvad enten du er til det rustikke og klassiske eller det mere moderne, har vores sortiment noget at byde på. Hos os er udvalget lige så eksklusivt, som det er varieret. Her på siden kan du blandt andet tage et kig på lækre stole, smukke franske vintage metalskabe og meget mere. Du kan være heldig at finde den flotteste gammeldags gymnastikbænk eller et sofabord i råt, nordisk design – til skarpe priser selvfølgelig. Uanset din smag og indretningsstil vil vi varmt anbefale et kig på vores udvalg på siden her. Vi opdaterer løbende sortimentet med nye designermøbler fra verdens bedste producenter.

Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
 1. Fransk vintage Roneo arkivskab med 10 rum og trætop #9854
  Tilbud

  Fransk vintage Roneo arkivskab med 10 rum og trætop #9854

  Normalpris 6.500,00 kr Tilbudspris 2.500,00 kr
 2. Fransk Vintage Roneo Arkivskab 8 Rum Med Trætop #8790
  Tilbud

  Fransk Vintage Roneo Arkivskab 8 Rum Med Trætop #8790

  Normalpris 5.900,00 kr Tilbudspris 2.900,00 kr
 3. Vintage Sammenklappelige Bænk Fra Landrover (pris pr. stk.) #10638
  Tilbud

  Vintage Sammenklappelige Bænk Fra Landrover (pris pr. stk.) #10638

  Normalpris 1.800,00 kr Tilbudspris 1.000,00 kr
 4. Fransk Vintage Toiletskab #10117
  Tilbud

  Fransk Vintage Toiletskab #10117

  Normalpris 2.400,00 kr Tilbudspris 1.400,00 kr
 5. Højt Blomsterbord #5907
  Tilbud

  Højt Blomsterbord #5907

  Normalpris 1.100,00 kr Tilbudspris 300,00 kr
Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
MØBLER

Alt i designermøbler med stilfulde look

Møbler er i høj grad med til at forme hjemmets udtryk. Hos Modern Lamps er vi glade for at kunne tilbyde designermøbler i mange forskellige stilarter, så du med stor sandsynlighed kan finde kvalitetsprodukter, der matcher netop din smag. Fra det tidløse og stilrene til det klassiske og rustikke – uanset dine personlige præferencer tror vi, at vores sortiment af flotte designermøbler byder på noget, der kan vække din interesse. Kunne du for eksempel tænke dig en elegant kontorstol? Vi forhandler ofte adskillige stilfulde varianter. Vi kan også byde på smarte barstole i eksklusive design samt et omfattende sortiment af franske vintage møbler. Vi bestræber os blandt andet på at kunne tilbyde franske vintage møbler i form af for eksempel arkivskabe og skuffemøbler. Vores udvalg af designermøbler rummer desuden komfortable og smukke stole, som regel nypolstrede og nyistandsatte.

 

Med designermøbler fra os får du det bedste af det bedste

Hos Modern Lamps går vi meget op i kvalitetshåndværk og design i topklasse, og dette gælder naturligvis også vores møbler. Vi er stolte over at kunne tilbyde møbler fra store designere som Arne Jacobsen og Egon Eiermann. Lyder det som noget for dig, så se nærmere på vores stilfulde designermøbler her på siden. Snart kan du skrue op for det lækre look i hjemmet, med smukt håndværk og gennemført design. Vores udvalg af designermøbler opdateres løbende, og udskiftning af produkter vil jævnligt forekomme. Det kan godt være, at vi ikke har stolen fra dine drømme lige nu, men måske er den her, næste gang du besøger siden.

 

Husk at vi hos Modern Lamps altid er glade for at høre fra dig. Har du spørgsmål angående vores designermøbler, er du meget velkommen til at sende en mail til per@modernlamps.dk eller ringe på telefon 28 89 44 59.