Møbler

Her hos Modern Lamps kan vi ikke blot tilbyde flotte lamper, men også et varieret udvalg af elegante designermøbler. For at sikre en så høj produktkvalitet som muligt, har vi allieret os med en bred vifte af ikoniske mærker. Vores udvalg består derfor blandt andet af produkter fra Egon Eiermann, Børge Mogensen / Fritz Hansen og H.J. Wegner. Du kan desuden finde inventar fra verdenskendte Arne Jacobsen, der med stilsikre og tidløse klassikere garanteret kan matche dine ønsker. Hvad end du er til det rustikke og klassiske eller det mere moderne, bør du ikke gå glip af vores sortiment.

 

Vores udvalg er ligeså eksklusivt som det er varieret. Her kan du blandt andet finde flotte stole i topkvalitet, komfortable tremmesofaer, franske vintage metalskabe, stilsikre arbejdsbænke, tidløse caféborde og meget mere. Er det et arkivskab med rigelig plads, en gammeldags gymnastikbænk eller måske et solidt skrivebord til kontoret du mangler, kan vi uden tvivl imødekomme dine behov. Fra købmandsdiske i metal og træ, metalreoler og sofaborde i rå, nordiske designs, til garderobeskabe, sjove gymnastikheste og marokkanske tæpper til skarpe priser. Uanset din smag og indretningsstil, kan vi varmt anbefale et kig på vores udvalg på siden her. Vi opdaterer løbende vores sortiment med nye produkter, fra verdens bedste producenter.

 

Hos Modern Lamps er vi altid glade for at høre fra dig. Har du spørgsmål angående vores sortiment eller specifikke produkter, er du meget velkommen til at sende en mail til per@modernlamps.dk, eller ringe på telefon 28 89 44 59.

Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign
MØBLER

Minimal Price: DKK 0,00 0