MURANO LAMPER

Murano lamper

Her på siden finder du vores brede udvalg af eksklusive vintage lamper fra italienske Murano. Vi tilbyder designerlamper i luksuriøs kvalitet og unikke design, som vil pynte som lysende kunstværker i ethvert hjem. Murano producerer smukke lamper i glas med usædvanlige former og unikke design, som med sikkerhed vil udgøre et blikfang i hjemmet. I udvalget finder du bordlamper, gulvlamper, væglamper, pendler og loftlamper i mange elegante farver og design, så du let kan finde en variant, som passer til din bolig. Alle vores vintagelamper er desuden beskyttet nøje og er derfor i utrolig god stand, når du modtager dem. Tag et kig på udvalget herunder og find netop den Murano lampe, som vil passe ind til dit hjem og din boligindretning.

Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
 1. Italiensk Håndlavet Murano Oval Loftlampe i Glas Gul Ø40 #10900
  Tilbud

  Italiensk Håndlavet Murano Oval Loftlampe i Glas Gul Ø40 #10900

  Normalpris 5.500,00 kr Tilbudspris 4.500,00 kr
 2. Italiensk Vintage Murano Mushroom Bordlampe Hvid (pris pr. stk.) #10885
  Tilbud

  Italiensk Vintage Murano Mushroom Bordlampe Hvid (pris pr. stk.) #10885

  Normalpris 1.600,00 kr Tilbudspris 900,00 kr
 3. Italiensk Håndlavet Murano Loftlampe i Glas Blå Ø40 #10564
  Tilbud

  Italiensk Håndlavet Murano Loftlampe i Glas Blå Ø40 #10564

  Normalpris 4.900,00 kr Tilbudspris 3.000,00 kr
 4. Italiensk Vintage Murano Mushroom Bordlampe #10301
  Tilbud

  Italiensk Vintage Murano Mushroom Bordlampe #10301

  Normalpris 1.800,00 kr Tilbudspris 900,00 kr
Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
MURANO LAMPER

Køb vintage Murano lamper i eksklusiv kvalitet

I vores udvalg her på siden finder du Murano designer glaslamper og pendler. Murano fremstiller håndlavede lamper i traditionelt italiensk glasdesign og i højeste kvalitet. Vi tilbyder glaslamper i mange elegante farver og design, som vi passe perfekt ind i moderne, skandinaviske hjem. Tag blandt andet et kig på den smukke Murano Mushroom bordlampe, som er håndlavet i glas, produceret i et minimalistisk, hvidt design og vil kunne pynte smukt på natbordet, skrivebordet eller på kommoden i stuen. Se også vores loftlamper, pendler, guldlamper og meget mere i vores brede udvalg ovenfor af Murano lamper ovenfor.

 

Håndlavede Murano designer pendler og lamper

Er du på udkig efter en flot loftlampe eller pendel til hjemmet? Så har du fundet den helt rette hjemmeside. Hos Modern Lamps finder du et bredt udvalg af glaslamper, væglamper, bordlamper, loftlamper og pendler i eksklusiv kvalitet og unikke design. Tag blandt andet et kig på vores smukke glaspendler fra Murono. Pendlerne er håndlavede efter italiensk glastradition og er fremstillet i ikoniske kunstneriske design og eksklusiv kvalitet. Du kan se nærmere på pendlerne og de andre smukke Murano designerlamper i vores udvalg her på siden. Du er også velkommen til at besøge os i vores forretning på Østerbro i København, hvor du finder et bredt udvalg af vintage designerlamper og møbler. God fornøjelse!