Nye varer

Nedenfor finder du et stort udvalg af designer lamper som er designet af nogle af vore tids største designere. Du finder designer lamper som både væglamper, pendler, bordlamper og gulvlamper. Derudover er det designer lamper i flere forskellige slags materialer og farver som du finder her, så der er designer lamper til enhver smag og stil. Blandt sortimentet finder du designer lamper designet af blandt andre Christian Dell, Arne Jacobsen, Poul Henningsen og mange andre store designere fra verden over. De lækre designer bordlamper, pendler, væglamper og gulvlamper er unika stykker og de er et stykke historie i sig selv. Find lige den designer lampe som du ønsker og få både en lækker lampe, et stykke historie og et stykke kunst i ét. Her under kan du se hele udvalget af vores designer lamper samt lade dig yderligere inspirere.
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
NYE VARER

Minimal Price: DKK 300,00 300

Hos Modern Lamps kan du ofte finde nye varer, da vi jævnligt opdaterer vores sortiment med både nye produktserier og ældre klassikere. Vi vil altid være i stand til at kunne imødekomme vores kunders smag og stil, hvilket betyder at vores udvalg består af produkter i mange forskellige stilarter.

 

Vi tilføjer for eksempel ofte nye lamper til vores samling og kvaliteten er aldrig til at tage fejl af. Vores lamper kommer nemlig fra de mest anerkendte producenter i verden, heriblandt Christian Dell, Poul Henningsen og en bred vifte af andre verdensberømte designere. Hvad end du er ude efter et designikon som PH’s Koglen eller en fransk vintage metalspand med et industrielt look, går du ikke galt i byen med vores sortiment.

 

Modern Lamps kan desuden tilbyde møbler til både stuer, kontorer og institutioner. Ønsker du for eksempel at frigøre plads ved hjælp af ekstra opbevaringsmuligheder, kan vi lokke med flotte arkivskabe og vitrineskabe i elegante former og behagelige farver. Er det en lækker sofa i mørkt læder eller måske et sæt smarte taburetter du er ude efter, kan vi også i den forbindelse matche dine ønsker. Uanset om du er interesseret i et toiletskab i fransk vintage stil eller en Bauhaus lampe til en fair pris, kan vi anbefale et kig på vores nye varer, her på denne side.

 

Vil du vide mere om særlige varer eller har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundesupport.