Om os

Modern Lamps er en lampe- og møbelforretning som har et stort udvalg af vintage design lamper og møbler. Vores udvalg består af restaurerede, traditionelle møbler samt lamper fra kendte og anerkendte designere som Christian Dell, Jumo, Arne Jacobsen, Wegner og mange flere.

Vi har adskillige års erfaring med rådgivning og salg af møbler og lamper – uanset om du handler i vores webshop eller i vores fysiske forretning.

Modern Lamps blev startet i 2011 af Per Poulsen, dengang handlede vi kun med lamper ( deraf navnet Modern Lamps ) siden har vi fået mere plads ca 250 m2 og udvalget er vokset til også at omfatte vintage industrielle møbler fra Frankrig, Belgien og Tyskland.

Webshop

I vores webshop finder du vores forskellige møbler og lamper fordelt i forskellige kategorier. Du kan også finde det møbel eller den lampe som du søger, ved at benytte webshoppens indbyggede søgefunktion. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, så finder du vores kontaktoplysninger nederes på siden eller på kontaktsiden.

Vores webshop har altid åbent og vi modtager Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og MobilePay.

Fysisk forretning

Foruden webshoppen har vi også en fysik forretning. Se mere om den fysiske forretning her

Per Poulsen fra Modern Lamps