Pendel lamper

Her på siden ser du vores store sortiment af designer pendler. Vi har et bredt udvalg af pendler i flere forskellige former, faconer, farver og størrelser. Vi har nogle af de største unikums på lager blandt vores sortiment. Blandt vores designer pendler finder du klassikere som: PH 4/3, PH5, Koglen, Flowerpot, HJ Wegner. Et udvalg af pendlerne findes også i forskellige slags materialer og nuancer. De mange flotte designer pendler du finder her, er designet af nogle af vore tids største og mest kendte designere indenfor møbler og lamper, og hver stykke design er i dag helt unikt. Hver lampe har hver sin historie bag sig. Har du altid drømt om at få en designer pendel til dit hjem, så se hele vores eksklusive udvalg her og find den du altid har ønsket dig. Se nedenfor hele vores udvalg af designer pendler.
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
PENDLER

Minimal Price: DKK 500,00 500

 

En pendel lampe er et oplagt valg for dig der værdsætter yndefuldt og stilsikkert design. Hos Modern Lamps kan du finde en bred vifte af varianter og derfor garanteret en der matcher din personlige stil. Vi kan tilbyde modeller i mange forskellige former og farver, og som altid er kvaliteten i top. Vores udvalg består nemlig af de bedste designere fra hele verden, som for eksempel Poul Henningsen der blandt andet står bag de verdensberømte PH lamper. Vi kan naturligvis også lokke med adskillige modeller fra Arne Jacobsen, der med sine ikoniske og tidløse designs har været med til at sætte dagsordenen på det internationale marked. Du kan desuden finde modeller fra tyske Christian Dell og Otto Müller. Ønsker du simpelt, men effektivt design, fås det ikke meget bedre end med disse visionære kunstnere. Fra Arne Jacobsen til Preben Dal - find din foretrukne model lige her og udsmyk hjemmet eller kontoret med det bedste fra disse nytænkende designere.

Her hos Modern Lamps er det vigtigt for os at alle vores kunder kan få opfyldt deres indretningsønsker og vi fører derfor produkter i alle former og farver. Derudover bestræber vi os på jævnligt at tilføje nye produkter til vores sortiment så du regelmæssigt kan finde nye modeller, når du handler med os.

Kunne du tænke dig at vide mere om vores udvalg, eller har du spørgsmål vedrørende særlige produkter? Hos Modern Lamps er vi altid glade for at høre fra dig - tøv endelig ikke med at sende en mail til per@modernlamps.dk eller ringe på telefon 28 89 44 59.