PRODUKTER

Stort udvalg af vintage lamper og møbler

Her på siden finder du et lækkert og bredt udvalg af vintage lamper og vintage møbler. Sortimentet rummer lamper og møbler, som er blevet skabt af nogle af vor tids største designere, og du finder lamper og møbler for alle vintage elskeres smag. Vi forhandler kendinge som Svanen, 6631 bordlampe, Koglen og flere andre lækre vintage lamper og møbler. Derudover støder du på designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Poul Henningsen og mange flere. Alle vores vintage lamper og møbler er i rigtig god stand, du finder dem ikke flottere. Tag et nærmere kig på udvalget af designer vintage lamper og møbler nedenfor og lad dig inspirere af de mange muligheder. Har du spørgsmål til et af vores vintage produkter, så kontakt os endelig, og vi hjælper dig med svaret.
Gitter Liste

Varer 1-30 af 211

Faldende orden
 1. Italiensk Vintage Murano Loftlampe Ø30 #9314
  Nyhed
 2. Vintage Jieldé 5 Arms Gulvlampe Dark Steel Finish Jean Louis Domecq Fransk Industri Lampe #9435
  Nyhed
 3. Lille Italiensk Pendel i Opalglas Ø15cm (pris pr. stk.) #9338
  Nyhed
 4. Fransk Vintage Jieldé Gulvlampe "Syvtallet" i Børstet Stål Finish #9430
  Nyhed
 5. Fransk Vintage Jieldé Gulvlampe "Syvtallet" i Børstet Stål Finish #9429
  Nyhed
 6. Christian Dell Kaiser Idell Model 6573 Væglampe Blank Sort #9412
  Nyhed
 7. Fransk Vintage Pendel Grøn Ø32 (pris pr. stk.) #9428
  Nyhed
 8. Vintage Jieldé Loft Dobbeltlampe Børstet Stål Finish #9427
  Nyhed
 9. Fransk Vintage Jieldé Væglampe Med 2 Stk. 45 cm Arm i Original Vespagrøn #9224
  Nyhed
 10. Fransk Vintage Jieldé Væglampe Med 2 Stk. 45 cm Arm i Original Vespagrøn #9227
  Nyhed
 11. Christian Dell Kaiser Idell Model 6552 Bordlampe Sort #9300
  Nyhed
 12. Tysk Vintage Molitor Bordlampe Sort #9287
  Nyhed
 13. Fransk Vintage Metalbord #9192
  Nyhed
 14. Fransk Vintage Hospitalsbord/Sengebord #9183
  Nyhed
 15. Fransk Vintage Roneo Arkivskab 8 Rum Med Trætop #8790
  Nyhed
 16. Fransk Vintage Arkivskab 10 Rum #9179
  Nyhed
 17. Skænk af Riopalisander Johannes Andersen
  Tilbud

  Skænk af Riopalisander Johannes Andersen

  Normalpris 18.000,00 kr Tilbudspris 10.000,00 kr
 18. Christian Dell Kaiser Idell Model 6631 President Bordlampe Grøn #9409
  Nyhed
Gitter Liste

Varer 1-30 af 211

Faldende orden
PRODUKTER

Designer vintage lamper og møbler

 Her hos os finder du altid et omfattende udvalg af stilfulde og elegante indretningsobjekter. Med vores vintage lamper og møbler kan du give hjemmet og arbejdspladsen et personligt udtryk, fuld af sjæl og nerve, blandt andet i kraft af vores verdenskendte designere. Uanset om du er til det rå og industrielle, det minimalistiske og afdæmpede eller måske til det gammeldags og rustikke, bør du ikke gå glip af vores store udvalg af vintage lamper og møbler. Fra berømte lamper som Koglen til ikoniske stole som Svanen – hos Modern Lamps tilbyder vi værker fra de største danske designere gennem tiderne. Vi fører naturligvis også designer produkter fra internationale stjerner, som for eksempel svenske Bruno Mathsson, tyske Christian Dell og franske Jieldé.

 

Velholdte og charmerende vintage lamper, vintage møbler og mere

 I vores møbelafdeling finder du ikke kun klassiske stole, men også en bred vifte af franske vintage møbler, herunder elegante toiletskabe, arkivskabe, sengeborde og meget mere. Har du behov for ekstra opbevaringsplads, så kan vi også tilbyde metalkasser og metalspande i industrielt udtryk, der giver en ekstra kant til indretningen. Foruden lækre designermøbler forhandler vi bordlamper, gulvlamper, væglamper, sakselamper og pendler fra flere kendte designere. Men du finder mere end vintage lamper og møbler hos os. Mangler væggene noget pynt, kan du også finde smarte retro posters med store filmstjerner og kunstnere. Er du ude efter noget ganske særligt, så tag et kig på vores diverse kategori, hvor du blandt andet kan støde på vintage toiletskabe, gamle emaljeskilte, champagnekølere og meget, meget mere. Du er naturligvis velkommen til at ringe på telefon 28 89 44 59 eller sende en mail til per@modernlamps.dk, hvis du har spørgsmål til vores vintage lamper og møbler – eller noget helt tredje.