Stort udvalg af lamper og møbler

Find her på siden et lækkert og bredt udvalg af vores sortiment af vintage lamper og møbler. Blandt sortimentet finder du lamper og møbler som blev designet af nogle af vore tids største designere, og du finder vintage lamper og møbler for alle vintage elskeres smag. Blandt vores udvalg af vintage lamper og møbler finder du kendinge som Svanen, 6631 bordlampe, Koglen samt mange andre lækre vintage lamper og møbler. Derudover støder du på designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Poul Henningsen og mange flere. Alle vores vintage lamper og møbler er i rigtig god stand, du finder dem ikke flottere. Se meget nærmere på vores udvalg af vintage lamper og møbler nedenfor, og lad dig inspirere af vores flotte udvalg. Har du spørgsmål til et af vores vintage produkter, så kontakt os endelig og vi hjælper dig med svaret.
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
PRODUKTER

Minimal Price: DKK 130,00 130

Vintage designer lamper og møbler

Her hos os finder du altid et omfattende udvalg af stilfulde og elegante indretningsobjekter. Med vores produkter kan du give hjemmet og arbejdspladsen et personligt udtryk, fuld af sjæl og nerve, blandt andet i kraft af vores verdenskendte designere. Uanset om du er til det rå og industrielle, det minimalistiske og afdæmpede, eller måske til det gammeldags og rustikke, bør du ikke gå glip af vores store udvalg.

Fra berømte lamper som Koglen, til ikoniske stole som Svanen - hos Modern Lamps tilbyder vi værker fra de største danske designere igennem tiderne. Vi fører naturligvis også produkter fra internationale stjerner, som for eksempel svenske Bruno Mathsson, tyske Christian Dell og franske Jieldé. I vores møbelafdeling finder du ikke kun klassiske stole, men også en bred vifte af franske vintage møbler, herunder elegante toiletskabe, arkivskabe, sengeborde og meget mere. Har du behov for ekstra opbevaringsplads så kan vi også tilbyde metalkasser og metalspande i industrielt udtryk, der giver en ekstra kant til indretningen.

Foruden lækre designermøbler, forhandler vi bordlamper, gulvlamper, væglamper, sakselamper og pendler fra flere kendte designere. Mangler væggene noget pynt, kan du også finde smarte retro posters med tidens største filmstjerner og kunstnere. Er du ude efter noget ganske særligt så tag et kig på vores diverse kategori, hvor du blandt andet kan støde på vintage toiletskabe, gamle emaljeskilte, champagnekølere og meget, meget mere. Du er naturligvis meget velkommen til at ringe på telefon 28 89 44 59 eller sende en mail til per@modernlamps.dk, hvis du har spørgsmål.