Sakselamper

Går du og drømmer om, at få en smuk design lampe i dit hjem, her finder du vores aktuelle sortiment af eksklusive sakselamper. Hos Modern Lamps finder du vintage sakselamper og gamle design klassikere. Hver enkelt lampe har en historie bag sig og er unik på sin egen måde. Vi forhandler vintage sakselamper fra designere som Christian Dell. Alle vores sakselamper bærer præg af solidt håndværk og banebrydende designstil. Se de forskellige modeller og farver herunder og find den der passer til din indretningsstil og dit hjem. Klik desuden ind under hver kategori nedenunder og læs mere om hver enkelte unikke sakselampe.
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
SAKSELAMPER

Minimal Price: DKK 2.200,00 2200

 

Mangler du lys i hjemmet eller på arbejdspladsen så kan vi anbefale et kig på vores store udvalg af sakselamper, lige her på denne side. Denne type udmærker sig ved dens alsidighed, da designet tillader høj bevægelighed, samtidig med at looket gør at den passer til langt de fleste indretningsstile. Her hos Modern Lamps forhandler vi adskillige modeller af den populære type og vi opdaterer ofte vores udvalg med nye produkter. Fra modeller der er nylakeret i sort, til farverrige modeller med snoet stofledning. Uanset din personlige stil og præference, vil du finde at alle vores produkter er i god stand.

For at opretholde en høj kvalitetsstandard fører vi modeller fra de bedste mærker på markedet. Du kan blandt andet finde produkter fra tyske Christian Dell, der længe har været kendt for banebrydende designs. Kunne du for eksempel tænke dig en fra Kaiser Idell serien, er du absolut kommet til det rette sted. Er du til det mere rå og industrielle look, kan vi desuden tilbyde smarte fransk-inspirerede modeller i lækkert vintage design. Lyder det som noget for dig så klik på de forskellige modeller her på siden, hvor du kan læse mere om de enkelte produkter.

Hos Modern Lamps står vi altid til rådighed med svar og vejledning, skulle du have spørgsmål i forhold til vores store udvalg. Du er meget velkommen til at kontakte os, både på mail og telefon. Ring til 28 89 44 59 eller send en mail til per@modernlamps.dk, hvis du vil vide mere.