Væglamper

Nedenfor ser du vores udvalg af de smukkeste designer væglamper, der gennem tiderne er blevet designet og produceret af kendte designere verden over. Vores sortiment af væglamper er stort og der er her væglamper til hver en stil, hvert et behov og hver en smag. Du finder både klassiske designer væglamper og tilbehør. Blandt vores udvalg finder du væglamper som: Sakselampen af Christian Dell Kaiser, Vintage lampen af Jielde, Orrefors af Carl Fagerlund, XXL væglampen af Koppel/Borré og mange andre modeller af designer væglamper. Derudover finder du her væglamper i forskellige slags materialer og farver samt former og faconer. Find blandt vores sortiment en designer væglamper efter dine kriterier og ønsker. Se hele vores udvalg af designer væglamper her under, og find lige den designer væglampe som du altid har drømt om.
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
VÆGLAMPER

Minimal Price: DKK 1.700,00 1700

 

Er du ude efter en stilsikker designer væglampe til hjemmet eller kontoret så er dette siden for dig. Med vores udvalg kan du altid være sikker på en exceptionel høj kvalitet og uanset smag og behov, kan vi utvivlsomt opfylde dine ønsker. Dette skyldes i høj grad at vi hos Modern Lamps har allieret os med mange af branchens absolut bedste og mest succesfulde designere. Vi er stolte af at kunne byde på ikoniske modeller fra blandt andet tyske Christian Dell, heriblandt den verdensberømte Idell serie, bestående af stilfulde sakselamper. Er du mere til fransk vintage design, kan vi også lokke med Jieldé modeller, der med rå, industrielle looks komplimenterer både professionelle og hjemlige miljøer.

Hos Modern Lamps ønsker vi naturligvis at kunne tilfredsstille alle vores kunders behov. Derfor kan du altid finde produkter i et væld af forskellige former og farver, og denne kategori er i den sammenhæng ingen undtagelse. Fra afdæmpede modeller i sort, til farverrige modeller i alt fra olivengrøn, beige, gul og metal. Hvad end du er til metalfinish eller elfenben bør du ikke gå glip af vores udvalg. For at sikre at vores kunder altid har adgang til modeller der matcher den seneste mode, gør vi os umage for jævnligt at opdatere vores udvalg med nye produkter.

Har du spørgsmål angående specifikke produkter eller vores sortiment generelt, er vi altid klar med svar. Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail på per@modernlamps.dk eller ringe på telefon 28 89 44 59.