Tilbud!

EGLO Masserie Bord Qi Touch H420 3,4w 460lm 4000k 3-trin Hvid – Bordlampe – 98247

427 kr.

Oplev den moderne, smarte bordlampe, der får dig til at føle dig tryllebundet. Med berøringskontrol og justerbart lys tilbyder EGLO Masserie Bord Qi Touch en uovertruffen belysningsoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500794092027 Kategori:

EGLO Masserie Bord Qi Touch H420 3,4w 460lm 4000k 3-trin Hvid – Bordlampe – 98247

Træd ind i en verden af stilfuld belysning med EGLO Masserie Bord Qi Touch H420 lampe. Denne moderne og elegante bordlampe er den perfekte kombination af funktion og æstetik.

Det fleksible og justerbare lampehoved gør det muligt at rette lyset præcis, hvor du har brug for det, hvilket giver dig ultimativ kontrol over din belysning. Uanset om du har behov for lys til at læse, arbejde eller bare hygge dig, kan denne lampe tilpasses til dine behov.

Men det er ikke alt, denne fantastiske bordlampe har at byde på. Den er udstyret med en QI-opladningsfunktion, så du kan oplade dine QI-kompatible enheder direkte fra lampens base. Aldrig mere behov for irriterende kabler og ledninger – bare læg din enhed på lampen, og den sørger for resten.

EGLO Masserie Bord Qi Touch H420 lampe har også en 3-trins lysdæmpningsfunktion, der giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Uanset om du ønsker at skabe en stemningsfuld atmosfære eller arbejde i en lysere belysning, kan denne lampe tilpasses til enhver situation.

Den hvide plastkonstruktion af lampen giver den et moderne og stilfuldt udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning. Denne bordlampe er en både praktisk og dekorativ tilføjelse til ethvert rum i dit hjem eller på kontoret.

Så tag kontrol over din belysning med EGLO Masserie Bord Qi Touch H420 lampe. Med dens fleksible design, QI-opladningsfunktion og justerbare lysdæmpning, vil denne lampe ikke kun opfylde dine forventninger, men også løfte dit rum til et nyt niveau af stil og funktionalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Masserie Bord Qi Touch H420 3,4w 460lm 4000k 3-trin Hvid – Bordlampe – 98247”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.