Tilbud!

Ktribe T1 bordlampe, glas

Original price was: 6.550 kr..Current price is: 4.716 kr..

Ktribe T1 bordlampe, en elegant kombination af smukt design og funktionel belysning. Skab stemning med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 7983301261391116 Kategori:

Ktribe T1 bordlampen er en sand perle i moderne belysning. Designet af den talentfulde Philippe Starck, udstråler denne smukke bordlampe elegance og funktionalitet i særklasse. Med sin skulpturelle form og delikate glasfinish tilføjer Ktribe T1 et strejf af luksus til ethvert rum.

Den enkle, men sofistikerede konstruktion kombinerer et smukt glasdesign med en opalhvid polykarbonatskærm, der blidt afskærmer lyset og skaber en behagelig atmosfære. Ktribe T1 er ikke blot en lampe, det er et kunstværk, der smukt indfanger lyset og spreder det blidt og behageligt rundt i rummet.

Med Ktribe T1 bordlampe kan du skabe en stemningsfuld og inviterende atmosfære i dit hjem, kontor eller enhver rum, der fortjener et strejf af raffinement. Lad dig fortrylle af det bløde og behagelige lys, der udstråler fra denne enestående lampe og lad den blive et smukt og stilfuldt bidrag til din indretning.

Flos Ktribe T1 bordlampe i glas er ikke blot en lampe, det er et designikon, der vil pryde dit hjem i mange år fremover. Lad dig inspirere af den mesterlige håndværk og tidløse skønhed, som Ktribe T1 repræsenterer, og skab et smukt og indbydende lysmiljø, der vil imponere og begejstre enhver, der sætter pris på eksklusivt design og høj kvalitet. Giv dit rum et strejf af glamour med Ktribe T1 bordlampe og lad lyset lede vejen til en verden af elegance og stil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ktribe T1 bordlampe, glas”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.