Tilbud!

Oblique QI bordlampe, blank grøn

Original price was: 5.150 kr..Current price is: 3.863 kr..

Opdag Oblique QI bordlampen i blank grøn – designet til at give din indretning et stilfuldt løft. Oplad din telefon trådløst samtidig med at lyse op i rummet. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7983300746107152 Kategori:

Den smukke og funktionelle Flos Oblique QI bordlampe i blank grøn er det ultimative statement piece til ethvert moderne hjem. Designet af den anerkendte Vincent Van Duysen, kombinerer denne lampe elegance og innovativ teknologi på en unik og imponerende måde.

Med sit skråstillede design og slanke silhuet tilføjer Oblique QI bordlampen et strejf af sofistikeret minimalisme til ethvert rum. Den blank grønne farve giver lampen et friskt og dynamisk udtryk, der vil tiltrække opmærksomhed og skabe en luksuriøs stemning i ethvert rum.

Men Oblique QI bordlampen er meget mere end bare et smukt designobjekt. Den er også udstyret med avanceret teknologi, herunder indbygget USB-C og QI-certificeret trådløs opladning i basen. Dette gør det muligt for dig nemt og bekvemt at oplade dine enheder, mens du nyder det bløde og behagelige lys, som lampen kaster.

Med Oblique QI bordlampen kan du skabe den perfekte atmosfære i dit hjem, uanset om du bruger den som stemningslys i stuen, natbordlampe i soveværelset eller som en elegant detalje på kontoret. Lad dig fortrylle af denne unikke kombination af stilfuldt design og avanceret teknologi og giv dit hjem et løft med Flos Oblique QI bordlampe i blank grøn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oblique QI bordlampe, blank grøn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.