Tilbud!

Wan Loftlampe/Væglampe, Hvid

Original price was: 1.800 kr..Current price is: 1.296 kr..

Find din indre designer med Wan Loftlampe – den perfekte kombination af minimalistisk elegance og banebrydende LED-teknologi. Skab en stemningsfuld atmosfære og spar samtidig på energiforbruget.

Køb her

Varenummer (SKU): 7983300954640215 Kategori:

Oplev æstetisk forførelse i sin reneste form med Wan Loftlampe/Væglampe i hvid. Skabt af den talentfulde designer Johanna Grawunder og lanceret af Flos i 2005, er denne lampe et sandt kunstværk.

Wan lampen er designet til at afgive et direkte lys uden nogen form for skær, takket være hærdet sikkerhedsglas. Dette skaber en atmosfære af naturligt lys uden blænding.

Den elegante kombination af aluminium og hvid farve giver denne lampe et moderne og sofistikeret udtryk. Den passer perfekt ind i ethvert rum og tilføjer et strejf af stil og elegance til dit hjem.

Med sine mål på H: 8,9 cm og Ø11,5 cm har Wan lampe den perfekte størrelse til at blive anvendt både som en loftlampe og en væglampe. Den alsidige funktionalitet gør det muligt at skabe en unik og personlig belysning i ethvert rum.

Tag kontrol over belysningen i dit hjem og skab en atmosfære, der afspejler din personlige stil med Wan Loftlampe/Væglampe i hvid. Lad denne kunstneriske lampe forbedre dit rum og give det en subtil elegance, der vil imponere enhver.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wan Loftlampe/Væglampe, Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.