Vintage lamper

Vintage lamper er for dig der sætter pris på design med en designhistorisk kant og her hos Modern Lamps har vi samlet et omfattende udvalg af klassiske modeller. Vores udvalg består af produkter i et utal af farver og faconer så du har rig mulighed for at finde nøjagtig den model, der matcher din indretning.

 

Er du ude efter belysning fra et særligt mærke så kan du på denne side finde produkter fra en bred vifte af verdens mest anerkendte producenter. Vi forhandler for eksempel varianter fra det danske design ikon, Poul Henningsen, der under initialerne ’PH’ har sat sit umiskendelige præg på både dansk og internationalt design. Er du til Christian Dells unikke sans for former og balance så kan vi tilbyde mange populære modeller, der garanteret vil klæde skrivebordet. Fra Marianne Brandt og Hin Bredendiecks retro klassikere, til Eileen Grays innovative værker. Uanset om du er til det stilrene, minimalistiske og strømlinede, eller det mere spraglede, eksperimenterende og udfordrende, bør du ikke gå glip af et kig på vores mange elegante modeller. Vi byder naturligvis på både bord-, loft- og gulvmodeller, og så kan du endda finde anderledes produkter som projektører i fransk design. Vi tilføjer hyppigt nye produkter til vores udvalg så du altid har god mulighed for at give kontoret og hjemmet en æstetisk opgradering.

 

Har du spørgsmål angående særlige produkter eller i forhold til udvalget, er du som altid meget velkommen til at kontakte os. Ring på telefonnummeret 28 89 44 59, eller skriv til os på per@modernlamps.dk.

Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
Sammenlign Sorter faldende
Vis som Tabel
Vis som Liste 
VINTAGE LAMPER

Minimal Price: DKK 1.000,00 1000

Enhver lampeforhandler med respekt for sin branche byder naturligvis på et solidt udvalg af vintage lamper. Derfor er vi både glade for og stolte over at kunne tilbyde dig et omfattende sortiment af de flotteste vintage lamper på markedet. Vintage lamper er kun blevet mere populære med årene, da de passer til så godt som al interiør, både som forlængelse af design og som kontrast. Med vores vintage lamper kan du give hjemmet et friskt pust, tilføre stil til dit kontor og gøre ethvert rum endnu mere spændende og indbydende.

 

Vores udvalg af vintage lamper tæller flere ikoniske navne, der alle er kendte for nytænkende designvalg og gennemført håndværk. Fra tyske Christian Dell og hans tidløse former, til retrodesigns fra blandt andet Marianne Brandt. Uanset din personlige stil og smag, går du ikke galt i byen med vores varierede sortiment af vintage lamper. Vores vintage lamper er velegnede til de fleste indretningsstile og hvad end du mangler en til skrivebordet, til hjørnet på gulvet eller måske til loftet, er du kommet til det rette sted. Vi byder både på vintage bordlamper, loftlamper og gulvlamper i flere forskellige farver og former.

 

Fra vintage lamper med flexarme og elegante sakselamper, til varianter i køligt stålfinish og tyske industrielle designs. Tag et kig på vores mange vintage lamper her på siden og oplev en verden af tidløse udtryk og klassiske former.