Tilbud!
,

2097/18 lysekrone LED, messing

Original price was: 14.400 kr..Current price is: 10.800 kr..

Oplev en elegant blanding af traditionelt design og moderne LED-teknologi med denne luksuriøse messing lysekrone, perfekt til at skabe en stemningsfuld atmosfære i dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 7983300708192983 Kategorier: ,

Flos 2097/18 lysekrone LED i messing er en sand perle inden for belysning. Denne smukke lysekrone er designet af den legendariske Gino Sarfatti og udstråler en tidløs elegance, der vil tilføre dit hjem et strejf af luksus og stil.

Med hele 18 smukt kurvede arme i messing og LED-pærer spreder denne lysekrone et blødt og behageligt lys, som skaber en atmosfære af varme og hygge i ethvert rum. Det blendende messingfinish tilføjer et strejf af glamour og raffinement til ethvert rum og udstråler en uovertruffen elegance.

Den skulpturelle udformning af denne lysekrone gør den til et imponerende kunstværk i sig selv. Den smukke konstruktion kombineret med det bløde og behagelige lys skaber en fængslende effekt, der fanger alles opmærksomhed og skaber en stemningsfuld atmosfære.

Med sit stilrene design og æstetiske appel vil Flos 2097/18 lysekrone LED i messing være det perfekte valg til ethvert rum, uanset om det er i stuen, spisestuen eller soveværelset. Lad denne fornemme lysekrone være prikken over i’et i din indretning og lad den skinne smukt og elegant i dit hjem.

Investér i denne enestående lysekrone fra Flos og lad den være et statement-piece, der vil imponere og begejstre dig og dine gæster i mange år fremover. Oplev den ubeskrivelige skønhed og elegance ved Flos 2097/18 lysekrone LED i messing og lad den lyse op i dit hjem på en helt unik og smuk måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2097/18 lysekrone LED, messing”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.