Tilbud!
,

2097/50 lysekrone, krom

Original price was: 24.200 kr..Current price is: 17.960 kr..

Gør dit hjem til et øjeblikkeligt mesterværk med vores 2097/50 lysekrone i krom. Skab elegance og wow-effekt med dette ikoniske design. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7983300863051528 Kategorier: ,

Revideret produktbeskrivelse:

Dyk ned i en æra af elegance med den betagende 2097/50 lysekrone i krom fra Flos. Skabt af den legendariske designer Gino Sarfatti, er denne lysekrone en klassisk skulptur, der vil tilføje en aura af glamour til ethvert rum.

Med sine imponerende 50 arme udstråler denne lysekrone kunstnerisk talent og sofistikering. Lysekronens stel af stål er omgivet af smukt polerede messingarme og er afsluttet med en forkromet finish, der giver et subtilt og elegant udtryk.

Denne lysekrone er perfekt til at blødgøre og opgradere ethvert interiør, og den vil især skinne over et spisebord. Forestil dig de dejlige øjeblikke, hvor du samles med dine kære, mens det blide lys fra lysekronens mange arme får rummet til at oplyse og danse med elegance.

Med 2097/50 lysekronen får du ikke bare et belysningspunkt, du får et kunstværk, der vil være det centrale omdrejningspunkt i ethvert rum. Så skab en atmosfære af luksus og stil med denne fantastiske lysekrones udsøgte design og synlige kvalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2097/50 lysekrone, krom”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.