Tilbud!

Alien væglampe leds-c4 grå (outlet)

Original price was: 995 kr..Current price is: 495 kr..

Tilføj et futuristisk touch til dit hjem med denne Alien væglampe. Unik og stilfuld design giver din indretning et ekstraordinært udtryk.

Køb her

Varenummer (SKU): 8831701001179734 Kategori:

Lad mig tage dig med på en rejse til en fjern galakse, hvor vores Alien væglampe leds-c4 grå (outlet) bor. Dette er ikke bare en lampe, det er en eksklusiv oplevelse af fremmedartet skønhed.

Alien væglampen afspejler en udfordrende og moderne æstetik med sit unikke design. Med en elegant antracitgrå farve tilføjer den et strejf af elegance til enhver indretning. Vægbeslaget med en diameter på 12 cm sikrer en stabil og sikker placering på væggen.

Som du tænder for denne futuristiske lampe, vil du blive overvældet af det intense lys, der skinner ud af dens hoved med en diameter på 13 cm. Lyset skaber en magisk atmosfære og forvandler ethvert rum til en beroligende og afslappende oase.

Lampehøjden på 31 cm gør det muligt for Alien at kaste sit strålende lys over et bredt område. Med en dybde på 16,5 cm er denne lampe perfekt til både store og små rum.

For at opnå den mest optimale belysning anbefales det at bruge en lyskilde med en max. effekt på 75W E27 eller en 100W-HAL E27. Du kan også vælge at tilføje et spyd til jord, der giver dig mulighed for at placere lampen i din have eller terrasse for et virkelig futuristisk udendørslook.

Hvis du er på udkig efter en lampe, der kan tilføre dit hjem eller kontor en helt ny dimension, så er Alien væglampen leds-c4 grå (outlet) det helt rigtige valg for dig. Lad os sammen give din indretning et strejf af den ydre rumverden og skabe en atmosfære, der får folk til at undre sig og drømme om det uendelige.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alien væglampe leds-c4 grå (outlet)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.