Blue Electric Arbejdslampe 105W GreenLine – 2357930

1.791 kr.

Oplev enestående belysning med Blue Electric Arbejdslampe – 105W GreenLine. Kraftfuld, energieffektiv og perfekt til ethvert behov.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500125093874 Kategori:

Lys op i dit arbejdsområde med Blue Electric Arbejdslampe 105W GreenLine – 2357930. Denne arbejdslampe er mere end bare en lyskilde – det er en pålidelig og alsidig makker i dine daglige opgaver.

Med et hus fremstillet af genbrugsplast viser denne lampe sit engagement for bæredygtighed og miljøansvar. Du kan være sikker på, at du investerer i et produkt, der tager hensyn til vores planet.

Med en kraftfuld 105W pære og imponerende 14055 lumen får du et klart og skarpt lys, der gør selv de mørkeste hjørner synlige. Uanset om du arbejder i et garageværksted, en byggeplads eller endda udendørs, får du den rette belysning til enhver opgave.

Med en farvetemperatur på 4000 Kelvin giver denne arbejdslampe et naturligt og behageligt lys, der reducerer træthed og forbedrer din produktivitet. Du vil opleve en klarhed og skarphed i dine opgaver som aldrig før.

Med et praktisk 220V strømudtag kan du tilslutte andre elektriske værktøjer direkte til lampen og undgå besværet med at finde ekstra stikkontakter. Det 5 meter lange kabel giver dig også fleksibilitet til at bevæge dig rundt uden begrænsninger.

Denne arbejdslampe er IP44-klassificeret, hvilket betyder at den er beskyttet mod støv og vandstænk. Så uanset om du arbejder i en støvet garage eller på en regnfuld byggeplads, vil lampen kunne modstå udfordringerne og holde dig sikkert belyst.

Med en IK10 klassificering er denne lampe også ekstremt robust og modstandsdygtig over for stød og slag. Du kan være sikker på, at den vil vare i lang tid og klare alle de udfordringer, du står overfor i din arbejdshverdag.

Så spar ikke på belysningen, når du udfører dit arbejde. Invester i Blue Electric Arbejdslampe 105W GreenLine – 2357930 og oplev den ultimative belysningsoplevelse. Gør dit arbejde bedre, hurtigere og mere præcist med denne fantastiske arbejdslampe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blue Electric Arbejdslampe 105W GreenLine – 2357930”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.