Blue Electric Arbejdslampe 32W GreenLine – 2357927

1.448 kr.

Oplev den ultimative belysning med Blue Electric Arbejdslampe 32W GreenLine. Spar energi uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500125093848 Kategori:

Forestil dig, at du står ansigt til ansigt med en revolutionerende arbejdslampe – Blue Electric Arbejdslampe 32W GreenLine – 2357927. Lad mig tage dig med på en rejse gennem dens fantastiske egenskaber og vise dig, hvorfor den skiller sig ud fra mængden.

Lampens hus er ikke kun robust og holdbart, det er også fremstillet af genbrugsplast. Blue Electric bryder med traditionen ved at tage et dyrebart materiale og give det nyt liv, hvilket gør den til et bæredygtigt valg for dig og vores planet.

Med en kraftfuld 32W pære er denne lampe i stand til at lyse dit arbejdsområde op som aldrig før. Med sine 4300 lumen kan den levere en imponerende mængde lys, der sikrer, at intet går tabt i skyggerne. Og med en farvetemperatur på 4000 Kelvin skaber den en klar og naturlig belysning, der spænder over øjnene.

Men det stopper ikke der; denne arbejdslampe har også et ekstra 220V strømudtag, der giver dig mulighed for at tilslutte ekstra værktøj eller enheder, mens du arbejder. Aldrig mere behov for at søge efter en stikkontakt eller undvære den nødvendige effekt.

Med en generøs 5 meter lang kabel kan du nemt bevæge dig rundt uden begrænsninger. Det følges naturligvis af et DK jord stik, der sikrer, at du får en optimal og sikker forbindelse til strømkilden. Med denne arbejdslampe får du ikke bare lys, du får også frihed.

Med en støvtæt og vandafvisende IP44-klassifikation er denne lampe designet til at modstå de barske forhold på din arbejdsplads. Og med en slagfast klasse IK10, kan du være sikker på, at den kan modstå udfordringerne ved et hårdt arbejdsmiljø.

Blue Electric Arbejdslampe 32W GreenLine – 2357927 er ikke bare en almindelig arbejdslampe. Det er din ultimative makker på arbejdspladsen. Det er pålidelighed, effektivitet og bæredygtighed i ét produkt. Mød din nye lysende følgesvend – og gør dit arbejde både inspirerende og effektivt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blue Electric Arbejdslampe 32W GreenLine – 2357927”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.