Blue Electric Arbejdslampe LED 4x30W – 2354356

1.499 kr.

Lyser dit arbejdsområde op som aldrig før. Denne kraftfulde arbejdslampe er udstyret med 4x30W LED’er og giver dig masser af lys til ethvert projekt. Oplev en enestående belysning, der forvandler dit arbejde.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500124979601 Kategori:

Er du klar til at opleve lyset i en helt ny dimension? Præsenterer vi stolt: Blue Electric Arbejdslampe LED 4x30W – 2354356. Denne fantastiske arbejdslampe er ikke som nogen anden. Den er skabt til at oplyse dit arbejdsområde med en utrolig klarhed og renhed.

Med dens fire kraftfulde 30W LED-lyskilder er denne lampe i stand til at lyse selv de mest dunkle områder op og sikre, at intet arbejde går tabt i skyggerne. Med en imponerende lysstyrke på 3500 lumen pr. lampe vil du aldrig mere skulle bekymre dig om at arbejde i dårligt oplyste omgivelser.

Hver enkel pære kan indstilles individuelt, så du kan tilpasse lyset efter dit behov. Ønsker du at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære? Så vælg 25% lysstyrke. Har du brug for maksimal synlighed? Så drej op til 100%. Du har fuld kontrol over lyskilderne.

Med en 5-meter lang kabel kan du nemt placere lampen, hvor du har behov for det. Og det danske jordstik sikrer, at du kan bruge lampen sikkert og effektivt.

Denne lampe er ikke bare kraftfuld, den er også holdbar. Med en IP54-klassificering er den beskyttet mod støv og stænk, så du kan være sikker på, at den vil holde til selv de mest krævende arbejdsforhold. Og med en IK08-klassificering er den også beskyttet mod slag og stød.

Tag din arbejdsoplevelse til næste niveau med Blue Electric Arbejdslampe LED 4x30W – 2354356. Opnå en utrolig belysning, tilpas lyset efter dine behov, og hold dig produktiv uanset tid og sted. Denne lampe er det perfekte værktøj til enhver professionel, der ønsker at arbejde i et inspirerende og veloplyst miljø. Så hvad venter du på? Skynd dig at få fingrene i denne fantastiske lampe og se, hvordan du kan revolutionere dit arbejde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blue Electric Arbejdslampe LED 4x30W – 2354356”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.