Tilbud!

Butterfly pendel Ø21, krom

Original price was: 1.395 kr..Current price is: 799 kr..

Opnå en fortryllende belysning med vores Butterfly pendel i krom. Det moderne design og de blanke overflader tilføjer et elegant touch til ethvert rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 7983302111017107 Kategori:

Forestil dig et øjeblik, at du træder ind i et rum badet i en subtil glød, der emmer af elegance og raffinement. Dette er virkningen af Frandsen Butterfly pendel i krom. Som en sofistikeret danser svæver denne pendel næsten vægtløst i rummet, og spreder sit magiske skær med ubesværet ynde.

Designet af den talentfulde Toni Rie, består Butterfly pendlen af tre halvkugler, der er omvendt i forhold til hinanden. Et spektakulært serveret blikfang, som skaber en betagende og kontrastfuld harmoni. Inspireret af nordisk design, repræsenterer Butterfly pendlen en perfekt kombination af form og funktion.

Den krombelagte overflade tilføjer et strejf af eksklusivitet til dette kunstværk i belysningens verden. Den skinner med en fortryllende glans og reflekterer det omgivende lys på smukkeste vis. Uanset om den hænger over et spisebord, i et caféhjørne eller i en reception, vil denne pendel uden tvivl skabe beundrende blikke.

Med en diameter på 21 cm er denne Butterfly pendel perfekt til at skabe fokus og stemning i ethvert rum. Hæng den enkeltvis for at tilføje et strejf af subtilitet eller kombiner flere for at skabe en spektakulær belysningsinstallation. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Forestil dig, hvordan dette unikke kunstværk kan forvandle dit hjem, arbejdssted eller forretningslokale. Tag styringen over belysningen og lad Frandsen Butterfly pendel i krom skabe en atmosfære fuld af stil og æstetik. Lad det være katalysatoren til at bringe dine indretningstanker til livs og lad det skinne som en smuk sommerfugl, der danser i luften. Køb det nu og lad kreativiteten flyve frit med Butterfly pendlen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Butterfly pendel Ø21, krom”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.