EGLO Arbejdslampe 100w 9000lm Ip65 Turkis – Arbejdslampelampe – 900532

1.219 kr.

Oplev enestående lysstyrke og holdbarhed med EGLO Arbejdslampe. Perfekt til projekter, der kræver skarpt lys og maksimal præcision. Køb den nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501046011049 Kategori:

Vær produktiv og stilfuld med EGLO Arbejdslampen i en sprudlende turkis farve. Denne lampe er ikke bare en almindelig arbejdslampe – den er en kilde til lys, inspiration og energi. Med sin kraftfulde 100W og imponerende 9000 lumen bringer den lys ind i selv de mørkeste afkroge.

EGLO Arbejdslampen er designet til at være tydelig og effektiv. Den har en IP65-klassifikation, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vand- og støvindtrængning. Uanset om du skal arbejde udendørs i regnvejr eller indendørs i en støvet garage, vil denne lampe altid holde dig oplyst og klar til handling.

Med sin rektangulære form og afrundede aluminiumshus skiller EGLO arbejdslampen sig ud fra mængden. Den har en slagfast, klart glasoverflade, der fungerer som en lysende baggrund, og omgives af en hvid reflekterende kant, der fordeler lyset jævnt og blødt.

Glem alt om alt for svage lamper, der ikke giver nok lys til dine opgaver. Med EGLO Arbejdslampen får du 9000 lumen af inspirerende lys, der er perfekt til enhver arbejdsopgave. Uanset om du arbejder med håndværk, reparationer eller projektstyring, vil denne lampe være din trofaste følgesvend.

Så hvorfor nøjes med en almindelig arbejdslampe, når du kan have EGLO Arbejdslampen? Tænd for lyset, opnå dit fulde potentiale og lad din produktivitet blomstre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Arbejdslampe 100w 9000lm Ip65 Turkis – Arbejdslampelampe – 900532”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.