Tilbud!

EGLO Bellariva Bord Creme/hvid – Bordlampe – 97773

141 kr.

Skab en magisk stemning med den elegante EGLO Bellariva Bordlampe. Kombinationen af creme og hvid giver et sofistikeret look, der vil tilføje charme til enhver indretning. Oplagt til både stue, soveværelse og kontor.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501219514721 Kategori:

Lad dig fortrylle af EGLO Bellariva Bordlampe. Denne betagende bordlampe vil tilføje et strejf af elegance og stil til enhver indretning.

Fremstillet af smuk creme-hvid keramik, stråler denne lampe med sin bløde og raffinerede tilstedeværelse. Den hvide tekstilskærm skaber en beroligende og behagelig belysning, der giver ethvert rum en hyggelig atmosfære.

EGLO Bellariva Bordlampe er designet til at tage en E14 40W lyskilde, men du kan med fordel vælge en energibesparende LED-lyskilde for at reducere strømforbruget og få en længere levetid. Med en diameter på 15 cm og en højde på 35 cm passer denne lampe perfekt på ethvert bord eller natbord.

Nyd det sublime samspil mellem det keramiske design og den bløde belysning døgnet rundt. EGLO Bellariva Bordlampe er ikke bare en lampe – det er et kunstværk, der vil fortrylle dig og alle, der opholder sig i dit rum. Oplev elegance og stil på en helt ny måde med denne enestående bordlampe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Bellariva Bord Creme/hvid – Bordlampe – 97773”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.