Tilbud!

EGLO Bellariva Bord Grå/hvid – Bordlampe – 97774

140 kr.

Gør dit hjem mere stilfuldt med EGLO Bellariva Bordlampe – en elegant kombination af grå og hvid. Skab den perfekte atmosfære på ethvert bord.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501219514723 Kategori:

Dyk ned i en verden af æstetik og funktionalitet med EGLO Bellariva bordlampen. Denne smukke og moderne lampe kombinerer elegancen af grå-hvid keramik med den bløde belysning fra den hvide tekstilskærm.

Bellariva bordlampen er ikke bare en almindelig lampe, den er et kunstværk, der vil tilføje et strejf af stil til ethvert rum i dit hjem. Den dristige grå-hvide farvepalette og den bløde belysning skaber en behagelig atmosfære og giver dig mulighed for at skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.

Med Bellariva bordlampen kan du skabe et hyggeligt hjørne til at slappe af og nyde din yndlingsbog, eller bruge den som et stilfuldt supplement til dit skrivebord eller natbord. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan bruge denne alsidige lampe.

Udover sit imponerende udseende er Bellariva bordlampen også utrolig praktisk. Den er beregnet til en E14 40W lyskilde, men du kan med fordel bruge en energibesparende LED-lys, der giver både et behageligt lys og hjælper dig med at reducere dit energiforbrug.

Med en diameter på 15 cm og en højde på 35 cm passer Bellariva bordlampen perfekt ind i ethvert rum uden at fylde for meget. Den er kompakt og let at placere, så du kan lege med forskellige indretningstendenser og finde den rigtige placering.

Opgrader dit hjem med EGLO Bellariva bordlampen og lad dens enestående design og stilfulde belysning lyse op i dit liv. Vær forberedt på at blive inspireret og imponeret af dens æstetiske appel og brugsværdi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Bellariva Bord Grå/hvid – Bordlampe – 97774”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.