Tilbud!

EGLO Esteperra 2xe27 Væg Sort/guld – Væglampe – 99277

335 kr.

Lys op i dit hjem med stil. EGLO Esteperra væglampen kombinerer sublimt sort og gulddesign med eneestående lyskraft. Perfekt til at skabe en unik atmosfære. Gør din bolig indbydende og moderne med EGLO Esteperra.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500044263975 Kategori:

Forvandl dit hjem til et elegant og sofistikeret rum med EGLO Esteperra væglampen. Denne smukke lampe er den perfekte kombination af luksus og moderne design. Den sorte og gyldne farvekombination skaber en unik og iøjnefaldende kontrast, der vil tilføje stil og elegance til ethvert rum.

Med sit hulmønster detalje rundt omkring i tekstilskærmene, skaber EGLO Esteperra et spændende spil af lys og skygge. Dette gør det til en ideel lampe til stemningsfuld belysning i stuen, soveværelset eller entréen.

Lampen måler 33,5 cm i længden og 9 cm i bredden, hvilket gør den perfekt til mindre rum eller som et supplement til eksisterende belysning. Den leveres uden lyskilder, så du har mulighed for at tilpasse belysningen efter dine præferencer og behov.

EGLO Esteperra væglampen er udstyret med to E27 sokler og kan bruge lyskilder med en maksimal effekt på 28W. Dette giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige typer af lyskilder, f.eks. LED eller halogen, og skabe præcis den stemning, du ønsker.

Med EGLO Esteperra væglampen vil du ikke kun tilføje stil og elegance til dit hjem, men også skabe den helt rigtige atmosfære. Lad dig inspirere og forvandl dit rum med denne unikke og smukke væglampe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Esteperra 2xe27 Væg Sort/guld – Væglampe – 99277”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.