Tilbud!

EGLO Esteperra E27 Væg Sort/guld – Væglampe – 99276

138 kr.

Oplev den fortryllende EGLO Esteperra E27 Væg Sort/guld – en smuk væglampe med en legende kombination af sort og guld. Skab en atmosfære af elegance og stil i dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500044263974 Kategori:

Stilfuld og elegant, EGLO Esteperra E27 Væg Sort/guld er en æstetisk væglampe, der vil tilføje et sofistikeret touch til ethvert rum. Med dens smukke sorte og gyldne farvekombination præsenterer denne væglampe en subtil kontrast, der vil fange øjet.

Lampens unikke hulmønster giver et stemningsfuldt lys, der skaber en indbydende atmosfære i ethvert rum. Den indre tekstilskærm afrunder designet og bidrager til en varm og behagelig belysning.

Med en diameter på 12 cm og en højde på 24 cm er denne væglampe perfekt til at blive brugt som et centralt fokuspunkt på væggen eller som en stilfuld accentbelysning. Den bruger en E27 fatning, som giver mulighed for brug af en bred vifte af lyskilder med en maksimal wattstyrke på 28W.

EGLO Esteperra E27 Væg Sort/guld leveres uden lyskilde, hvilket giver dig mulighed for at vælge præcis den type belysning, der passer bedst til dine behov og præferencer. Uanset om du foretrækker en varm og hyggelig glød eller en skarp og energibesparende belysning, kan du tilpasse denne væglampe til din egen stil.

Lad EGLO Esteperra E27 Væg Sort/guld være et smukt og funktionelt element i dit hjem eller kontor. Denne lampe vil ikke kun oplyse dit rum, men også tilføje et strejf af stil og elegance. Gør dig klar til at skabe en imponerende atmosfære og inspirerende belysning med denne betagende væglampe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Esteperra E27 Væg Sort/guld – Væglampe – 99276”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.