Tilbud!

EGLO Fraioli-Z Loft 2l Rgb 4800lm 2700-6500k Bs – Loftlampe – 900076

1.250 kr.

Skab en unik stemning med EGLO Fraioli-Z loftlampen. Justerbar farvetemperatur og lysstyrke giver dig fuld kontrol over atmosfæren. Få op til 4800 lumen i dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501042274757 Kategori:

Opgrader dit hjem med den revolutionerende EGLO Fraioli-Z Loftlampe. Denne loftlampe er ikke kun en fantastisk lyskilde, men også en æstetisk og inspirerende tilføjelse til ethvert rum.

Med 4800 lumen og en justerbar farvetemperatur på 2700-6500 Kelvin kan du skabe den ideelle belysning til enhver lejlighed. Fra hyggelig aftenbelysning til skarpt dagslys – EGLO Fraioli-Z har det hele.

Men det stopper ikke der. Denne smarte lampe er en del af EGLO connect.z systemet, der giver dig fuld kontrol over belysningen i dit hjem. Brug den intuitive app til at tilpasse lysstyrke, farvetemperatur og endda skabe dynamiske scenarier, der passer til din stemning.

Med EGLO Fraioli-Z er du ikke bare begrænset til traditionel hvidt lys. Med RGB-funktionen kan du vælge mellem millioner af farver og skabe en helt unik atmosfære i dit hjem. Lad din kreativitet blomstre og skab et personligt og inspirerende rum.

Med et moderne og stilfuldt design passer EGLO Fraioli-Z perfekt til enhver indretning. Uanset om det er i stuen, soveværelset eller køkkenet, vil denne loftlampe tilføre et strejf af elegance og charme til rummet.

Så opgrader dit hjem med EGLO Fraioli-Z Loftlampe og oplev en belysningsoplevelse ud over det sædvanlige. Skab det perfekte lysmiljø, uanset om det er til afslapning, arbejde eller underholdning. Lad din personlige stil skinne igennem med denne innovative loftlampe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Fraioli-Z Loft 2l Rgb 4800lm 2700-6500k Bs – Loftlampe – 900076”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.