Tilbud!

EGLO Fueva-Z Loft Ø210 2250lm 2700-6500k Bs – Loftlampe – 900114

242 kr.

Oplev en verden af justerbart lys med den elegante EGLO Fueva-Z loftlampe. Skift mellem forskellige farvetemperaturer og skab den perfekte atmosfære.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501042347923 Kategori:

Oplev en belysningsoplevelse udover det sædvanlige med EGLO Fueva-Z Loftlampe. Denne loftlampe er ikke blot en almindelig lampe, den er et kunstværk, der vil forvandle dit rum på en unik og inspirerende måde.

Med en diameter på 210 mm og en lysstyrke på 2250 lumen er denne loftlampe i stand til at lyse ethvert rum op og skabe en behagelig atmosfære. Men det stopper ikke her – EGLO Fueva-Z Loftlampe har en farvetemperatur, der kan justeres fra 2700K til 6500K, hvilket betyder, at du kan tilpasse belysningen efter dine behov og ønsker.

Denne loftlampe er en del af EGLOs innovative smart belysningssystem, EGLO connect.z. Dette betyder, at du kan styre belysningen i dit hjem direkte fra din smartphone eller tablet. Brug EGLO connect.z-appen til at justere farvetemperaturen, lysstyrken og endda oprette forskellige belysningsprogrammer, der passer til din stemning eller aktivitet.

EGLO Fueva-Z Loftlampe er ikke kun en praktisk belysningsløsning, den er også en æstetisk enhed. Den stilfulde og moderne design vil være en fin detalje i ethvert rum. Uanset om det er i stuen, soveværelset eller køkkenet, vil denne loftlampe tilføje en unik elegance til din indretning.

Så hvis du ønsker at skabe en unik og inspirerende belysningsoplevelse i dit hjem, så er EGLO Fueva-Z Loftlampe det perfekte valg for dig. Udforsk de utallige muligheder for at tilpasse lysindstillingen og skabe den perfekte atmosfære, der passer til dine behov. Gør dit hjem til et lysende kunstværk med EGLO Fueva-Z Loftlampe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Fueva-Z Loft Ø210 2250lm 2700-6500k Bs – Loftlampe – 900114”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.