Tilbud!

EGLO Laroa Gulv Touch H1300 3,5w 400lm 4000k Sort – Gulvlampe – 96439

317 kr.

Skab den perfekte atmosfære med EGLO Laroa Gulv Touch. En stilfuld, berøringsaktiveret gulvlampe der skaber et blødt, behageligt lys.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501212139949 Kategori:

Forestil dig at træde ind i et rum, hvor en enkelt lampe spreder en varm og indbydende atmosfære, der forvandler ethvert rum. Dette er nøjagtigt, hvad EGLO Laroa Gulv Touch-lampe kan gøre for dig.

Gulvlampens moderne og stilfulde design i sort passer perfekt ind i enhver indretning og tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum. Den fleksible arm gør det nemt at justere lampens position og retning, så du altid får det perfekte lys.

Med den indbyggede touch-funktion kan du nemt og bekvemt justere lysstyrken, så du altid kan skabe den rette atmosfære. Fra blødt og dæmpet lys til klart og kraftfuldt lys – valget er dit.

EGLO Laroa Gulv Touch-lampen er udstyret med energieffektive LED-lys, der sikrer langvarig belysning og samtidig hjælper med at reducere dit energiforbrug. Med en effekt på 3,5 watt og en lysstyrke på 400 lumen skaber denne lampe en behagelig og naturlig belysning med en farvetemperatur på 4000 Kelvin.

Ved at investere i EGLO Laroa Gulv Touch-lampen investerer du ikke kun i et smukt og stilfuldt design, men også i en belysning, der kan forvandle ethvert rum til et varmt og indbydende sted at være. Gør dig klar til at opleve en ny dimension af belysning med denne fantastiske lampe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Laroa Gulv Touch H1300 3,5w 400lm 4000k Sort – Gulvlampe – 96439”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.