Tilbud!

EGLO Manalba Bord E14 H300 Sort/guld – Bordlampe – 99331

245 kr.

Forkæl dig selv med stil og elegance. EGLO Manalba bordlampen i sort og guld er det perfekte tilbehør til at skabe atmosfære og tilføje et strejf af luksus til ethvert rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500044264038 Kategori:

Lad dine rum skinne med EGLO Manalba Bordlampe. Denne smukke bordlampe er en perfekt kombination af klassisk elegance og moderne stil. Med dens gyldne keramikfod og sofistikerede sort-guld tekstilskærm tilføjer den et strejf af glamour og luksus til enhver indretning.

Lampens gennemgangsafbryder gør den nem at betjene, og dens sorte ledning er både praktisk og stilfuld. Med en diameter på 20 cm og en højde på 30 cm passer den perfekt på et skrivebord, en natbord eller endda som et dekorativt element på en reol.

EGLO Manalba Bordlampe bruger en E14 lyskilde med en maksimal effekt på 40W, hvilket sikrer et behageligt og blødt lys i rummet. Den leveres uden lyskilde, men du kan nemt finde en passende pære til at fuldføre looket.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære eller tilføje et strejf af elegance og stil til dit hjem, vil EGLO Manalba Bordlampe være dit perfekte valg. Lad dens skønhed forvandle ethvert rum og lad lyset danse på en enestående måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Manalba Bord E14 H300 Sort/guld – Bordlampe – 99331”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.