Tilbud!

EGLO Maserlo Gulv Sort – Gulvlampe – 99046

664 kr.

Få hjemmet til at stråle med EGLO Maserlo Gulvlampen i klassisk sort. Skab stemning og stil med dette attraktive og elegante design.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500795206039 Kategori:

Træk vejret dybt og lad dig forføre af den utroligt elegante EGLO Maserlo gulvlampe. En gulvlampe så fortryllende, at den med sit moderne sorte design vil skabe en atmosfære af stil og klasse i ethvert rum.

Med en imponerende højde på 151,5 cm og en diameter på 38 cm er denne gulvlampe en ægte statement-piece. Den vil med garanti tiltrække opmærksomhed fra alle, der sætter pris på elegant belysning.

EGLO Maserlo gulvlampen er udstyret med en sort skærm, der tilføjer en sofistikeret touch til det samlede udtryk. Skærmen holder desuden lyskilden gemt og giver et blødt og behageligt lys.

Lampen kræver en E27 lyskilde med en maksimal effekt på 40 W, men du kan med fordel vælge en energibesparende LED-lyskilde for at minimere både energiforbruget og din elregning.

EGLO Maserlo gulvlampen skaber ikke bare lys, den skaber en stemning. Lad dens elegante design og fortryllende lys tage dig med til et sted, hvor skønhed og harmoni smelter sammen. En lampe, der fortjener at være midtpunktet i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Maserlo Gulv Sort – Gulvlampe – 99046”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.