Tilbud!

EGLO Petto 1 Væg 3,3w M/magnet Støvgrøn – Væglampe – 33478

208 kr.

Skab stemning og lys med EGLO Petto 1 væglampen. Den magnetiske støvgrønne farve og energieffektive LED giver din indretning et unikt og stilfuldt touch. Opdater dit rum nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500124950228 Kategori:

EGLO Petto 1 Væg 3,3w M/magnet Støvgrøn – Væglampe – 33478

Dyk ned i en verden af blødt og behageligt lys med EGLO Petto 1 væglampen. Denne exceptionelle lampe er ikke bare en lyskilde, men også en æstetisk tilføjelse til dit hjem. Med dens støvgrønne farve og moderne design vil den tilføje et strejf af stil og elegance til ethvert rum.

Petto 1 væglampen er udstyret med en magnetisk base, hvilket giver dig mulighed for at fastgøre den til enhver metaloverflade i dit hjem. Den kan nemt placeres på køleskabet i køkkenet, metalhylden i stuen eller endda på badeværelset, hvilket gør den yderst alsidig og praktisk.

Med en højde på 13,5 cm og en diameter på 10,5 cm er denne væglampe kompakt og passer godt til små rum eller som tilføjelse til eksisterende indretning. Med dens smukt bløde lys er den perfekt som hyggebelysning eller som et dekorativt element til at skabe atmosfære i ethvert rum.

EGLO Petto 1 væglampen bruger GU10 lyskilder med en maksimal effekt på 3 watt, der producerer 250 lumen og en varm hvid farvetemperatur på 3000 Kelvin. Ikke alene er den energieffektiv, men den leverer også en behagelig og blændfri belysning til dit hjem.

Så tag springet og tilføj en EGLO Petto 1 væglampe til dit hjem i dag. Oplev skønheden ved blødt lys kombineret med funktionelt design og skab den perfekte stemning i ethvert rum. Gør dit hjem til et rum, der afspejler din personlighed og stil med denne eksklusive væglampe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Petto 1 Væg 3,3w M/magnet Støvgrøn – Væglampe – 33478”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.